eliidastorrod
6

Linket jeg deg?

Publisert 30.08.2014 kl.15:50. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!

Nå har jeg gått igjennom alle bloggene som meldte seg på linkrunden og har kommet frem til 3 favoritter. Det var kjempe koselig at så mange meldte seg på, så tusen takk for det. Det blir nok å ha en linkrunde til senere!


Karina Larsen blogger på http://fashi0ndoll.blogg.no/. Hun har et ryddig og fint design med store og fine bilder. Det jeg liker aller best med bloggen hennes er at hun oppdaterer ofte, og innleggene er like bra hver eneste gang. Så og si hver gang jeg klikker inn på bloggen hennes er det et nytt innlegg ute. Virkelig verdt å ta en tur innom hennes blogg! Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen hennes.Ingrid blogger på http://imsen.blogg.no/. Designet hennes er veldig enkelt, men utrolig pent. Hun legger ofte ut forskjellige matoppskrifter, noe jeg elsker. Hun oppdaterer bloggen ofte, har store og fine bilder. Virkelig verdt å ta turen innom denne bloggen også. Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen hennes.Marie-Madelen Bekken blogger på http://mariebekken.blogg.no/. Denne jenta har en fantastisk blogg, virkelig. Designet, innholdet, bildene og alt er perfekt. Hun blogger interessant og jeg ble fast leser fra første gangen jeg fant bloggen hennes. Denne bloggen anbefaler jeg på det sterkeste. Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

Dette var da de 3 bloggene jeg ville anbefale, det var faktisk vanskelig å velge ut 3 blogger jeg likte aller aller best. Siden alle dere som kommenterte hadde kjempe fine blogger. Leser du noen av disse bloggene? 

Marie-Madelen Bekken, 30.08.2014 kl.15:53

Så utrolig hyggelig! :) Tusentakk søta! :D

Sol Runesdóttir, 30.08.2014 kl.16:02

Gratulerer til vinnerne!

Elida Storrød, 30.08.2014 kl.16:04

Marie: Bare hyggelig, bloggen din er fantastisk! :)

Elida Storrød, 30.08.2014 kl.16:04

Sol Runesdóttir: Koselig :-)
Tusen hjertelig takk :)) <3 Ble kjempe glad nå :D

Elida Storrød, 30.08.2014 kl.18:43

Karina Larsen: Bloggen din er fantastisk. Så koselig :-D
Skriv en ny kommentar


Elida Storrød

Jeg er 17 år gammel, går vg2 helsefagarbeider. Blogger om hverdagen, mote, skjønnhet og hest.

Kontakt meg

elidastorrod@hotmail.no

Følg bloggen

Bla i arkivet

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits