eliidastorrod
2

Sykehjem

Publisert 21.09.2014 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Beklager så masse for at jeg ikke har blogget på flere dager, har rett og slett ikke hatt tid eller orket. Det har vært mye skole, lange dager og jeg har begynt i praksis igjen. Noe jeg storkoser meg med. Jeg er på sykehjem, 2 dager i uken. Jeg er jo på det fineste sykehjemmet jeg vet om. Hyggelige ansatte som tar godt vare på meg. Den uken som har vært var jeg i praksis onsdag, torsdag og fredag og det skal jeg den uken som kommer nå også. Etter det er det bare onsdag og torsdag. Jeg personlig syns det er litt trist, siden jeg godt kunne tenke meg å være i praksis hver eneste dag jeg, hehe. Så derfor har jeg bestemt meg for å søke om lærlingplass slik at jeg kan være lærling etter sommeren. Så jeg krysser fingrene for det! En stor positiv ting er at Vanessa  også er i praksis på samme sykehjem, og samme avdeling. Så det er jo veldig veldig koselig. Jeg er super fornøyd med veilederen min, kjente jo ho fra før av så det var ekstra kos. Gleder meg masse til å få mye mer erfaring når jeg er i praksis.

Ellers har jeg ikke gjort så mye egentlig, har hatt litt sprangtreninger med Ozon, noe som har gått strålende bra. Han er jo en araber, så når jeg roser han så krommer han nakken og tripper for å vise seg fram. Hehe, en ordentlig sjarmør. Det blir spennende når vi begynner å hoppe litt høyere sammen, vi har bare hoppet 50-60 cm. Han hopper langt over hinderet, så vi har forstått at han er vandt med å hoppe mye høyere. Hehe!

Akkurat nå er jeg hos Mathias. Vi har fått litt ut av dagen føler jeg, vi har rydda og vaska rommet hans, tatt oppvasken, rydda kjøkkenet og gjort det skikkelig fint her. Fornøyd med det! Vi har ikke lagt noe planer for dagen enda, men det blir vel å slappe av. Jeg har vært veldig sliten etter den uka som har vært, selv om den uka har vært fantastisk.

Jeg beklager også for at jeg ikke har svart på ukens spørsmål enda, skal se hva jeg får tid til i løpet av uken!

Hvordan har helgen og uken din vært?Astrid, 24.09.2014 kl.12:31

Dagen min har vært bra, den har for det meste bestått av trening og lesing :)

Elida Storrød, 24.09.2014 kl.18:40

Astrid: Så bra! Høres fint ut :-)
Skriv en ny kommentar


Elida Storrød

Jeg er 17 år gammel, går vg2 helsefagarbeider. Blogger om hverdagen, mote, skjønnhet og hest.

Kontakt meg

elidastorrod@hotmail.no

Følg bloggen

Bla i arkivet

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits