eliidastorrod
5

Chang Cheng

Publisert 29.09.2014 kl.19:59. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Håper dagen deres har vært fin, enten om dere har vært på jobb eller skole, eller om dere har ferie sånn som meg. I dag sov jeg lenge, noe som var utrolig deilig. Siden jeg har våknet mellom 8 og 9 hele helga. Jeg og Mathias har ikke gjort så mye i dag egentlig, bare slappet av. Men Martine ringte meg i stad og lurte på om jeg ville være med å gå litt i byen og dra å spise på Chang Cheng, det ville jeg jo selvfølgelig. Og snill som ho er, spanderte ho. Koste meg masse! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, Mathias ser på youtube og det tenkte jeg at jeg skulle gjøre snart også. Så om noen av dere har en youtube kanal med mange videoer, let me know. 


<3mobil<3


sorry for litt dårlig fokus..

MK, 29.09.2014 kl.21:05

Høres ut som en koselig dag :-D Kos deg masse i ferien din <3

Ingrid, 30.09.2014 kl.18:25

Så koselig :)

, 01.10.2014 kl.12:05

Beklager dette, men....

Lyst å teste GRATIS produkter og tjenester uten å betale en eneste krone? Blogger du? Trenger du sponsor til dine konkurranser eller har du bare lyst å motta gratis varer for å anbefale de? Du kan å svare på spørre undersøkelser å tjene ekte penger, f.eks delta i en spørreundersøkelse som varer i ca 9 min, tjen over 8 kr.

Ja det er helt gratis, nei du får ikke små ting. Det er mange Norske som har opplevd å få gratis IPAD uten å måtte betale for produktet eller frakt. Og du får beholde produktet gratis.

Du kan teste gotteri, mat, drikker, klokker, radio, ferier, kjøkken utstyr, Nylig ble det gitt vekk over 150 kino billetter i fra filmweb.no og osv helt gratis.

Det vil hele tiden komme nye produkter som bedriftene ønsker at vi skal teste, og til igjengjeld vil de at vi skal gi de en vurdering på produktet. Er ikke vits å selge ett produkt vist ingen vil kjøpe det likevel?

Hva må du gjøre?

Trykk på bildet for å komme inn dit.

1.Gå inn på: http://kurl.no/8hhp

2. Registrer deg gratis. (nei du får ikke spam på e-posten)

3. Motta e-mailen.

4. Gjør deg kjent med siden, oppdater dine opplysninger og interesser.

5. Gå inn på produktomtaler, gå inn på hver og en av produktene du ønsker å prøve med å rykke (JEG VIL PRØVE) Så kan du være en av de heldige som får prøve ut.

Jeg lover deg, det koster ikke en eneste krone å være med på dette, så bli med. Du vil ikke angre, er som sagt helt gratis.

Elida Storrød, 01.10.2014 kl.18:59

MK: Det var det. Tusen takk, du også om du har. <3

Elida Storrød, 01.10.2014 kl.18:59

Ingrid: Ja :)
Skriv en ny kommentar


Elida Storrød

Jeg er 17 år gammel, går vg2 helsefagarbeider. Blogger om hverdagen, mote, skjønnhet og hest.

Kontakt meg

elidastorrod@hotmail.no

Følg bloggen

Bla i arkivet

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits