eliidastorrod
8

Jenter som rir hest, rir guttene best

Publisert 13.10.2014 kl.18:29. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg kom over et innlegg på Hest.no som jeg ville dele med dere. Fordi, det som denne jenta har skrevet er rett og slett fantastisk. Jeg spurte henne om å få dele innlegget hennes og bildene. Innlegget finner dere HER. Gjerne skriv en kommentar til hva du syns om teksten hennes og om du evnt. kjenner deg igjen. Det gjør jeg.

Om man ser noen år tilbake i tid, var det å drive med hest en helt normal hobby, der heste-jenter ofte ble omtalt som '' flinke og pliktoppfyllende '' eller at de ikke var redd for å '' ta i et tak''. De fleste så ikke på det å drive med noen skitne dyr som noe tiltrekkende, og det å humpe rundt på noe ville dyr hele dagen var ikke særlig sexy.

Når noen spør meg nå til dags om jeg driver med hest, er det et helt annet blikk jeg møter enn jeg gjorde da jeg var liten. For meg virker det som om at hest og ridning kan vinkles til så utrolig mye mer enn det gjorde for noen år tilbake.

'' Wow, rir du?''Jenter som rir hest, rir guttene best!'' Er du god til å ri da?''
Dette er bare noen få av utrolig mange kommentarer jeg som heste-jente blir møtt med av alt fra venner, bekjente til helt fremmede. Jeg syntes det er skremmende at sporten jeg driver med blir sett på som en seksuell og fornærmet sport.

'' Er det sant at man får fin rumpe av å ri? '' Du vil ikke ri på meg da? ''
Jeg har ikke ord for hvor irriterende det er å få slike spørsmål. Selv om jeg holder på med hest betyr det ikke at jeg driver med det fordi jeg vil ha bedre kropp, eller bli sett på som en deilig og sporty person. Jeg driver med hest fordi hesten gir meg en utrolig mestrings følelse og fordi det å holde på med disse flotte dyra gir meg motivasjon til å leve. Å holde på med hest for å bli sett på som sexy er iallefall det siste jeg ønsker!

Hvorfor er det slik det er blitt? At hestesporten vår blir ødelagt av seksuelle fornærmelser? Hvorfor tror noen mennesker at så fort vi sier vi rir, at vi automatisk legger opp til så utrolig mye mer. For legger vi egentlig opp til at folk skal spørre nysgjerrig; '' Hva liker du best å ri da..? '' eller '' Da kan du vel ri meg og..?''. 

I mine øyne gjør jeg iallefall ikke det. Jeg ønsker å kunne fortelle at jeg liker å ri, og holde på med hest uten å måtte få en haug med ekle spørsmål fra folk som rett og slett ikke bryr seg om meg og sporten min. Jeg ønsker heller å få spørsmål som '' Kult, hvordan hest har du? '' eller '' Hvilke gren driver du med?''.

Skal vi være et svakt punkt? Eller skal vi overbevise at hestesporten er så mye mer enn å være skitne på en helt annen måte enn det faktisk er? 

Det er jo ikke tvil om at hele samfunnet har endret seg drastisk de siste årene, og det er jo kanskje derfor det har blitt som det har blitt. Jeg lurer egentlig på hvordan man skal snu denne trenden, og faktisk få fokus på at hestemiljøet består at en helt vanlig jente, og en helt vanlig hest. Ikke en ekvipasje som blir møtt med seksuelle fornærmelser.

Det er vel kanskje ingen hemmelighet at det er gutter som stort sett regjerer dette temaet. Jeg tror det er mest unge ryttere som er mest utsatt for krenkelsene, nettopp fordi det er mest unge gutter eller gutter generelt som liker å tro at alle jenter som rir er selvsikre, perfekte jenter med stor rumpe og enormt potensiale på visse områder. Hvor feil kan man faktisk ta?
Kjære alle dere som har misforstått og undervurdere hestesporten:
Har noen fortalt dere at det faktisk ikke er alle som rir rundt på dyre hester til en million? Eller har noen fortalt dere at ikke alle som rir har sexy kropp og stor rumpe? Eller at påstanden ''Jenter som rir hest, rir guttene best'' faktisk ikke alltid kan stemme?

For ikke å snakke om at det at å være en heste-jente ikke bare innebærer å ri, for det er jo bare en brøkdel! Hver dag må man jo ut å møkke for hesten, eller tror dere at hestens avføring forsvinner av seg selv? Det gjør den ikke.
Har du noengang vært i nærheten av en heste-jente etter hun har gjort rent for hesten?
.. Eller etter en lang og hard ride-økt? Eller hva med etter en lang dag med vask og stell av hesten? 

Om du hadde opplevd det, tror jeg du ville fått et annet syn på hva det faktisk er å være en heste-jente.
Respekter oss;
Vi heste-mennesker fortjener faktisk en god del respekt. Vi ofrer alt vi har for at hestene våres skal ha det bra, og det minste vi skal forlange er at vi som ryttere blir respekter på en minst like bra måte som om vi hadde fortalt at vi ikke er heste-jenter.

For hva er forskjellen? Selv om vi går med ridebukse og ridestøvler betyr det ikke at vi ønsker å bli sett på som et sex-objekt. Vi er bare ryttere, helt vanlig mennesker med en litt annen hobby enn det du har.

Kjære heste-jente og rytter, ikke la deg undervurderes og trakasseres, du er et menneske, som alle andre. Du kan være med å bevise hvordan vi ønsker sporten vår. 

Publisert 13.10.2014 kl.18:29. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
4

Hamsterlove

Publisert 03.10.2014 kl.19:06. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo dere!

I går var jeg en liten tur hos Vanessa med Helene og Susann. Vi lagde taco og hadde det veldig koselig. Var herlig å se jentene igjen. Vanessa har fått seg 2 hamster, og de er så nydelige. Ble helt forelska og jeg hadde lyst til å døpe dem siden de ikke hadde noen navn. Så kom jeg med masse forslag, men ingenting passa. Brått kommer Susann med Snipp og Snapp, og det passet perfekt. Så guttungene fikk navn i går. Haha. 

Før jeg dro i går så spilte jeg inn en video til dere, den har jeg akkurat redigert ferdig så legger den ut i dag eller i morgen. Noen som kan gjette hvordan video det er?


Snipp<3<3


Snipp er serr den søteste!

Publisert 03.10.2014 kl.19:06. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
5

Chang Cheng

Publisert 29.09.2014 kl.19:59. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Håper dagen deres har vært fin, enten om dere har vært på jobb eller skole, eller om dere har ferie sånn som meg. I dag sov jeg lenge, noe som var utrolig deilig. Siden jeg har våknet mellom 8 og 9 hele helga. Jeg og Mathias har ikke gjort så mye i dag egentlig, bare slappet av. Men Martine ringte meg i stad og lurte på om jeg ville være med å gå litt i byen og dra å spise på Chang Cheng, det ville jeg jo selvfølgelig. Og snill som ho er, spanderte ho. Koste meg masse! Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, Mathias ser på youtube og det tenkte jeg at jeg skulle gjøre snart også. Så om noen av dere har en youtube kanal med mange videoer, let me know. 


<3mobil<3


sorry for litt dårlig fokus..

Publisert 29.09.2014 kl.19:59. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
6

Videoblogg?

Publisert 28.09.2014 kl.19:46. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo alle sammen og god søndag!!

Håper dere alle sammen har hatt en fin helg og kanskje har startet høstferien? Det har iallefall jeg. Det syns jeg er superdeilig og jeg nyter det å vite at jeg har en hel uke fri før skolen starter igjen. I går hadde jeg og Mathias tacokveld, noe som var veldig koselig. Men jeg klarte selvfølgelig å brenne litt av kantene på lefseskjellet(?), haha. Vi så også en episode av Masterchef Norge som vi følger med på. Vi ser på viaplay, så vi slipper å huske klokkeslett på tven, hehe. Til uka er jo Sophie Elise med, noe jeg gleder meg veldig til. Blir spennende å se hvordan ho opptrer på kjøkkenet. 

Men til overskriften. Som jeg nevnte i forrige innlegg har jeg fått en pakke i posten som jeg gjerne vil vise dere. Det jeg lurer på nå, er om dere vil ha det på videoblogg eller bare et innlegg med bilder?

HVA HAR DU GJORT I HELGA?
FØLGER DU MED PÅ MASTERCHEF? Publisert 28.09.2014 kl.19:46. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
19

Tea Time

Publisert 24.09.2014 kl.18:37. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo!

Håper dere har hatt en strålende fin uke hittil, det har jeg. Har kost meg masse i praksis i dag, gleder meg allerede til i morgen. Når jeg kom hjem istad var jeg så kald at det ikke hjalp med varm tomatsuppe til middag, måtte rett og slett legge meg i badekaret og der sovna jeg litt. Nå ligger jeg under dyna med en kopp deilig te og fryser. Skal ned til Martine i kveld, og sove der. Blir koselig! 

Jeg har forresten fått en pakke i posten som jeg gleder meg til å vise dere til helga. 

Kos dere i kveld.
Publisert 24.09.2014 kl.18:37. Ligger i kategorien: Blogg. 19 kommentarer
2

Sykehjem

Publisert 21.09.2014 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Beklager så masse for at jeg ikke har blogget på flere dager, har rett og slett ikke hatt tid eller orket. Det har vært mye skole, lange dager og jeg har begynt i praksis igjen. Noe jeg storkoser meg med. Jeg er på sykehjem, 2 dager i uken. Jeg er jo på det fineste sykehjemmet jeg vet om. Hyggelige ansatte som tar godt vare på meg. Den uken som har vært var jeg i praksis onsdag, torsdag og fredag og det skal jeg den uken som kommer nå også. Etter det er det bare onsdag og torsdag. Jeg personlig syns det er litt trist, siden jeg godt kunne tenke meg å være i praksis hver eneste dag jeg, hehe. Så derfor har jeg bestemt meg for å søke om lærlingplass slik at jeg kan være lærling etter sommeren. Så jeg krysser fingrene for det! En stor positiv ting er at Vanessa  også er i praksis på samme sykehjem, og samme avdeling. Så det er jo veldig veldig koselig. Jeg er super fornøyd med veilederen min, kjente jo ho fra før av så det var ekstra kos. Gleder meg masse til å få mye mer erfaring når jeg er i praksis.

Ellers har jeg ikke gjort så mye egentlig, har hatt litt sprangtreninger med Ozon, noe som har gått strålende bra. Han er jo en araber, så når jeg roser han så krommer han nakken og tripper for å vise seg fram. Hehe, en ordentlig sjarmør. Det blir spennende når vi begynner å hoppe litt høyere sammen, vi har bare hoppet 50-60 cm. Han hopper langt over hinderet, så vi har forstått at han er vandt med å hoppe mye høyere. Hehe!

Akkurat nå er jeg hos Mathias. Vi har fått litt ut av dagen føler jeg, vi har rydda og vaska rommet hans, tatt oppvasken, rydda kjøkkenet og gjort det skikkelig fint her. Fornøyd med det! Vi har ikke lagt noe planer for dagen enda, men det blir vel å slappe av. Jeg har vært veldig sliten etter den uka som har vært, selv om den uka har vært fantastisk.

Jeg beklager også for at jeg ikke har svart på ukens spørsmål enda, skal se hva jeg får tid til i løpet av uken!

Hvordan har helgen og uken din vært?Publisert 21.09.2014 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
4

Verdens styggeste natcho

Publisert 14.09.2014 kl.15:22. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Unnskyld for at jeg har oppdatert dårlige de siste dagene, har ikke hatt noe spesielt å fortelle dere eller noen ting. Så beklager masse for det!

I går bestemte jeg og Mathias oss for å lage natchos, men siden vi var såppas sultne så orket verken jeg eller han å gjøre det noe ordentlig. Så vi stekte tacokjøttdeig, la masse natcho ships i en langpanne, kjøttdeig oppe på der igjen, og så masse ost. Det så helt forferdelig ut, men det smakte kjempe godt. Ved siden av hadde jeg rømme og guacamole, siden jeg syns det er sååå godt!

I kveld skal vi på kino med Helene og Erlend, det blir nok veldig koselig! Kommer nok til å oppdatere før vi drar. Ha en strålende søndag alle! <3Publisert 14.09.2014 kl.15:22. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
8

Ungdombedrift?

Publisert 11.09.2014 kl.17:51. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo!

Hvordan har dagen deres vært? Min har vært veldig fin. Det har vært mye snakk sosialt entreprenørskap og ungdombedrift på skolen. For min del i begynnelsen var dette helt tåpelig og jeg syns det virka kjempe kjedelig. Helt til vi var på Kick Off på quality hotel her om dagen. Jeg bestemte meg i dag for at jeg ville ta del i en ungdombedrift. Gleder meg allerede til å starte, og det store plusset er at flere av mine gode venner er også med.

Nå snart skal jeg og pappa flytte hestene til nytt beite, det blir nok fint for dem. Ellers har jeg ingen planer, skal kanskje ta meg en ridetur i skogen på mærra mi, men er fryktelig sliten - så får se hva det blir til.

Minner om ukens spørsmål HERPublisert 11.09.2014 kl.17:51. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
12

Ukens spørsmål

Publisert 10.09.2014 kl.18:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere og god lillelørdag! 

I dag tilbragte vi mye tid i byen når vi var på skolen, vi skulle sjekke ut universell utforming på kjøpesenteret og i gågata. Mye positiv for blinde og rullestolbrukere, men også en del som var negativt. Det var veldig positivt at det var blindeskrift på tastene i heisen, og at det ble sagt i høyttaleren i heisen hvilken etasje man var i osv. God plass for rullestolbrukere i de fleste butikker. Vi fant ut av vi ville låne en rullestol på senteret for å prøve hvordan det var å sitte i rullestol. Det gikk overraskende bra faktisk, og det var til og med en kjempe snill buss sjåfør som hjalp oss med å teste ut hvordan en rullestolbruker skal komme seg ombord i bussen. Veldig spennende.

Jeg tenkte forresten å ha ukens spørsmål, så om det er noe dere lurer på kan dere stille spørsmål i dette innlegget og jeg vil svare på spørsmål hver onsdag. Høres det bra ut? Jeg håper jo selvfølgelig at det er noe dere lurer på, for jeg elsker å svare på spørsmål. Kanskje jeg kan ha svarene på video? Spennende.

Håper dere alle har hatt en superfin dag, og jeg takker igjen for alle de herlige kommentarene jeg får. Dere er best. <3
Publisert 10.09.2014 kl.18:41. Ligger i kategorien: Blogg. 12 kommentarer
4

Kaldt

Publisert 09.09.2014 kl.14:31. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo i regnet. (?)

Dagen i dag startet så utrolig bra, jeg våkna klokka 6, og så at jeg hadde fått lønn. Lå våken i 30 min, før jeg la meg til å sove igjen og deretter sto opp 7.10. Så god tid har jeg ikke hatt på lenge, var så utrolig deilig. Vi starta skoledagen med engelsk, så gym - UTE gym i regnet. Så sint som jeg var, ville ikke være ute når det regner. Blir bare mer forkjøla jeg nå. Etter gymmen løp jeg hjem til Mathias for å dusje, var så kald. Så hadde jeg 2 timer norsk og nå er jeg hjemme igjen. Veldig kort dag. Jeg merker at jeg syns det begynner å bli skikkelig kaldt ute når sola ikke skinner, noen andre?Publisert 09.09.2014 kl.14:31. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

Du lurte meg

Publisert 08.09.2014 kl.19:57. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere. Hvordan har dage deres vært? Min har vært avslappende og noe morsom. Vi ble lurt trill rundt av en komiker i dag, holdt på å le meg i hjel. Var kjempe gøy.Etter skolen dro jeg hjem, spiste middag og så kom Mathias og faren hans å henta meg. Så nå er jeg hos Mathias, han spiller som vanlig. Blir nok å legge meg tidlig i kveld.. I morgen har vi gym, ha hørt noe rykter om at vi skal løpe 6000M. Huff, håper ikke det. Løping er ikke min sterkeste side.Publisert 08.09.2014 kl.19:57. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

Kvalitet sushi

Publisert 07.09.2014 kl.20:54. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei igjen!

Jeg og Mathias fikk så fryktelig lyst på sushi, og derfor bestilte vi sushi. Vi har fått nytt favoritt sushi bar, nemlig Geisha Sushibar. Fredrikstads beste sushi. Vi har bestilt derfra 2 ganger, begge gangene har vi bestilt nr 18 og 21A. Virkelig favoritter. Så om du bor i Fredrikstad anbefaler jeg virkelig sushien hos Geisha. Enda en positiv ting er at det tar 5 min å gå dit, hehe. 

Vi lekte oss litt med kamera for å få noen kule sushi bilder, og jeg ble veldig fornøyd!
Hva syns du om bildene? Liker du sushi? Publisert 07.09.2014 kl.20:54. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

Jeg spiller CS!

Publisert 07.09.2014 kl.18:17. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo og god søndag!

I dag sov jeg til 11, noe som har helt fantastisk deilig - siden jeg sto opp 7.30 i går. Jeg lagde frokost til oss, rundstykker med smelta ost og bacon. mmm. Jeg kjeda meg så utrolig mye etter frokosten og det eneste jeg tenkte på var at jeg ville spille, men det var ingenting å spille. Så Mathias sa at jeg kunne prøve å spille CS, og det var skikkelig morsomt. Og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg var flink, selv om Mathias sier det motsatte. Det som er greia er at han ikke tør å innrømme at jeg kan være flink til å spille, haha. Nå har han tatt oven pcen og spillet og da har jeg intet annet å gjøre enn å blogge. Jeg kunne faktisk tenke meg på spille mer, men neeeeida. 

Så nå sitter jeg i senga uten sminke og i joggebukse. Blir henta i kveld av pappa og mamma.

Håper dere alle har hatt en fin søndag <3Publisert 07.09.2014 kl.18:17. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
18

Oslove

Publisert 06.09.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg.

God kveld!

Jeg håper dere har hatt en strålende lørdag, det har iallefall jeg. Jeg og Mathias dro som sagt til Oslo i dag morres for å besøke Idar og Frøya. Vi var på Oslo S rundt 10.30, Idar møtte oss før vi tok T-banen hjem til dem. Leiligheten var super fin, ble kjempe sjalu. Vi spiste godteri og lagde taco til middag. Kjempe godt. Etter middagen ble jeg så utrolig trøtt, sikkert fordi jeg sov så urolig i natt. Så jeg sovnet på soffaen.. Når jeg så på bildene på kamera etterpå, så jeg at de andre hadde morro av at jeg sov og tok bilder. Det har iallefall vært kjempe koselig på besøk hos dem, og håper at det ikke blir så alt for lenge til neste gang vi ses. Det var første gang jeg møtte Idar og Frøya, og jeg må si at det er to mennesker som er fantastisk herlige. 

Klokka 18.30 tok vi T-banen til tante for å ta en liten tur innom der før vi tok bussen hjem. Vi spiste litt kveldsmat, kjempe god mat. Nå er det ikke så lenge siden vi kom hjem og sitter nå på hver vår pc. Mathias skyper med Idar mens de spiller og jeg blogger(?). 


<3mozell<3


#sove #idar (haha?)

Publisert 06.09.2014 kl.23:06. Ligger i kategorien: Blogg. 18 kommentarer
4

Lykkelig!

Publisert 06.09.2014 kl.08:33. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei og god morgen vakre. 

Jeg er lykkelig, i går kveld kom broren min med alle tingene jeg trengte. Så jeg har speilrefleksen min, og pcen!! Super glad for det. Sto opp 7.30 i dag, så har hatt god tid. Nå skal jeg og Mathias snart ta bussen til Oslo, så må nesten løpe ut døra snart. Håper alle får en strålende lørdag <3
Publisert 06.09.2014 kl.08:33. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

Hvor dum er du?

Publisert 05.09.2014 kl.20:49. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere.

Ja hvor dum er du? Hvordan klarer du det? Du er så surrete. Nå snakker jeg jo selvølgelig om meg selv. Når jeg sto opp i dag morres, våknet jeg 5 min før bussen gikk. Jeg rakk jo da naturligvis bare å få på meg klær, som jeg heldivis hadde lagt frem dagen før. Før jeg måtte løpe ut døra og sette meg i bilen, snille mamma kjørte meg til bussen. Som jeg faktisk rakk! Nå vil dere kanskje vite hvorfor jeg er så dum? Oppe i alt dette stresset klarte jeg å glemme både pc, speilrefleks, husnøkler hjem til Mathias og ørepropper. De viktigste tingene faktisk. Så jeg får ikke blogget med noen bra bilder hele helga. Jeg som skal til Oslo i morgen!!

Det eneste bra som har hendt meg i dag er at snille mamma kjøpte ny jakke til meg. Ble så utrolig fornøyd. Men får selvfølgelig ikke tatt noe ordentlig bilde av den. Men siden jeg har telefon, hehe, som jeg også blogger fra NÅ. Så tok Mathias et bilde, så da blir det en liten smakebit? Jeg lover å legge ut bedre bilder når jeg kommer hjem på søndag-mandag.

Jeg håper dere alle får en fantastisk helg og koser dere masse. Skal dere noe spesielt kanskje?

Publisert 05.09.2014 kl.20:49. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
6

Tidlig ferdig

Publisert 04.09.2014 kl.14:04. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Nå har jeg ikke blogget på en hel dag, har rett og slett ikke hatt tid og har ikke orket. I dag har jeg vært på skolen, sluttet tidlig, 13.15. Utrolig deilig! Er herlig å være i gang med skolen nå egentlig, selv om jeg trodde det skulle bli slitsomt. Kontaktlæreren min er fantastisk, liker henne veldig godt. Nå sitter jeg hos Mathias, har nettopp spist nesquick, yummi. Mathias er ikke hjemme før en om drøy time, så blir vel å se på tv, også skal jeg vaske opp for Mathias og faren hans. Siden jeg er så ofte på besøk er jo det det minste jeg kan gjøre, siden de ikke har fått oppvaskmaskin i den nye leiligheten enda. 

Hvordan har dagen din vært?
Publisert 04.09.2014 kl.14:04. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
14

Outfit tirsdag

Publisert 02.09.2014 kl.07:05. Ligger i kategorien: Blogg.

God morgen vakre!

I dag er det tirsdag, noe som for min del er en helt vanlig dag og jeg har gym på skolen. Tror den dagen her blitt litt spesiell, skal jo bli kjent med de lærerne som har vært i streik osv. Jeg slipper å ta bussen i dag, siden snille Henriette lar meg sitte på til skolen. Noe som også gjorde at jeg kunne sove 15 min lenger. Deilig! Etter skolen i dag skal jeg ri, noe jeg gleder meg veldig til. Siden det er en uke siden sist, har vært veldig sløv den uken som har vært. 

Jeg vil forresten takke for alle de fine kommentarene jeg får, det betyr veldig mye. Dere best! <3

Men nå må jeg løpe, så ikke Henriette kjører fra meg. Ha en super tirsdag alle sammen!


Genser fra Monkey, bukse fra New Yorker.

Publisert 02.09.2014 kl.07:05. Ligger i kategorien: Blogg. 14 kommentarer
15

Bracelet

Publisert 31.08.2014 kl.18:19. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere og god søndag!

Det ble ingen film på meg og Mathias i går, for jeg kom på at MGP jr. gikk og det ville jeg se på det, hehe. Ser på det hvert eneste år. Endte med å se alene, siden Mathias syns det er kjempe kjedelig. Ble kjempe fornøyd med vinneren i år, hun var jo kjempe flink til å synge. Takker allikevel for filmforslag dere kom med, da har jeg de til neste gang jeg skal se film. Senere på kvelden i går dro vi bort til Erlend en liten tur. I dag har vi vært i sverige, det var koselig. Akkurat nå slapper vi av og har ingenting å gjøre.

Hvordan har dagen din vært hittil?
 

Publisert 31.08.2014 kl.18:19. Ligger i kategorien: Blogg. 15 kommentarer
14

God frokost

Publisert 30.08.2014 kl.18:05. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere.

I dag var jeg så flink å lagde frokost til Mathias og meg selv. Ble stekte rundstykker med smeltet ost, natchos, salat, agurk og bacon. Smakte kjempe godt, ble fornøyd med dagens frokost. Vi var nettopp en tur nede i byen for jeg ville se på kamera stativ på Japan Photo, men det er jo lørdag.. Så det stengte klokka 16. Typisk.Vi gikk å tittet litt i Torvbyen før vi gikk på Rema1000 og handlet inn litt mat. I skrivende stund sitter vi å later oss på hver vår pc, vi har som vanlig ingen planer. Er egentlig ikke så veldig mye man kan finne på når man ikke har så mye penger, så jeg gleder meg iallefall kjempe masse til jeg får stipend!! Jeg har egentlig litt lyst til å se en film senere i kveld, har dere noen forslag?Hva skal du i dag?

Publisert 30.08.2014 kl.18:05. Ligger i kategorien: Blogg. 14 kommentarer
6

Linket jeg deg?

Publisert 30.08.2014 kl.15:50. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!

Nå har jeg gått igjennom alle bloggene som meldte seg på linkrunden og har kommet frem til 3 favoritter. Det var kjempe koselig at så mange meldte seg på, så tusen takk for det. Det blir nok å ha en linkrunde til senere!


Karina Larsen blogger på http://fashi0ndoll.blogg.no/. Hun har et ryddig og fint design med store og fine bilder. Det jeg liker aller best med bloggen hennes er at hun oppdaterer ofte, og innleggene er like bra hver eneste gang. Så og si hver gang jeg klikker inn på bloggen hennes er det et nytt innlegg ute. Virkelig verdt å ta en tur innom hennes blogg! Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen hennes.Ingrid blogger på http://imsen.blogg.no/. Designet hennes er veldig enkelt, men utrolig pent. Hun legger ofte ut forskjellige matoppskrifter, noe jeg elsker. Hun oppdaterer bloggen ofte, har store og fine bilder. Virkelig verdt å ta turen innom denne bloggen også. Du kan trykke på bildet for å komme til bloggen hennes.Marie-Madelen Bekken blogger på http://mariebekken.blogg.no/. Denne jenta har en fantastisk blogg, virkelig. Designet, innholdet, bildene og alt er perfekt. Hun blogger interessant og jeg ble fast leser fra første gangen jeg fant bloggen hennes. Denne bloggen anbefaler jeg på det sterkeste. Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

Dette var da de 3 bloggene jeg ville anbefale, det var faktisk vanskelig å velge ut 3 blogger jeg likte aller aller best. Siden alle dere som kommenterte hadde kjempe fine blogger. Leser du noen av disse bloggene? 

Publisert 30.08.2014 kl.15:50. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
24

Pizzakveld

Publisert 29.08.2014 kl.19:12. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei og god fredag!

Nå har jeg og Mathias akkurat spist oss gode på mette på pizza. Vi bestilte pizza siden ingen av oss orket å lage noe mat. Smakte herlig! Nå ligger i i soffaen og ser på tv, har fortsatt ikke lagt noen planer. Ender vel opp med at vi bare blir hjemme. Hva skal dere?Publisert 29.08.2014 kl.19:12. Ligger i kategorien: Blogg. 24 kommentarer
8

Fredag

Publisert 29.08.2014 kl.12:12. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

I dag startet jeg på skolen 08.10, hadde en time samfunnsfag med tidenes råeste lærer. Grunnen streiken hadde vi da 2 timer pause etter det, da dro jeg, Elise og Simen hjem til Mathias å så på tv. Så hadde vi en time helsefag og nå er jeg hjemme hos Mathias igjen. Sitter nå i skrivende stund å ser på tv, alene, veldig kjedelig egentlig. Mathias kommer ikke hjem fra jobb før 15.00 ca. Vi har ikke lagt  noen planer for dagen enda, som vanlig. Vi tar ting som regel på sparket. Selv om jeg egentlig ikke er en veldig spontan person av meg.

Jeg tenkte også å ha en spørsmålrunde snart om det er interessant?  
Minner forresten om linkrunden HER og om du vil hjelpe meg med å bli sponsa HER.

Ønsker alle en strålende fredagskveld! Hvordan har dagen din vært? Skal du noe spesielt på fredagskvelden?

Publisert 29.08.2014 kl.12:12. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
20

Linkrunde!

Publisert 28.08.2014 kl.20:02. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei søtiser!

Jeg tenkte å ha en linkrunde, jeg kommer til å linke til 3 blogger som jeg liker godt. Jeg kommer til å skrive en liten kommentar til de bloggene jeg velger å linke. Det eneste dere trenger å gjøre for å delta er å kommentere dette innlegget med bloggnavnet deres og hva bloggen deres handler om. Linkinnlegget blir lagt ut i løpet av helgen.
Publisert 28.08.2014 kl.20:02. Ligger i kategorien: Blogg. 20 kommentarer
12

Passord er personlig!

Publisert 28.08.2014 kl.18:39. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!

Skolen begynte som sagt 12.15 i dag, vi begynte dagen med å samle to klasser hvor en lærer snakket om det å starte en ungdoms bedrift. Når det var ferdig snakket gikk vi ned i kantina for å høre på et foredrag om pc, personvern osv. Dette var veldig kjedelig, fordi vi hørte akkurat det samme i fjor. Men er litt greit med repetisjon noen ganger også. Vi fikk utdelt t-skjorter og drikkeflaske. Jeg ble superglad når jeg fikk rosa skjorte og kjempe skuffet når jeg så at det bare var grønne flasker. Flasken er veldig god da, så er fornøyd. Jeg har som vanlig ikke lagt noen planer for dagen, kanskje jeg reiser til Mathias senere i kveld.

Hvordan har dagen din vært? Skal du noe spesielt i dag?

TRYKK HER OG HJELP MEGPublisert 28.08.2014 kl.18:39. Ligger i kategorien: Blogg. 12 kommentarer
8

School

Publisert 28.08.2014 kl.11:05. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo dere!

Nå sitter jeg forann tven og spiser frokost. Har ordnet meg ferdig og klar for skolen. Jeg har veldig god tid, noe som ikke er likt meg. Begynner ikke før 12.15, jeg har jo super god tid. Jeg rakk å ta noen bilder før kameraet døde, så det ble som det ble. Har ingen spesielle planer for dagen utenom skole, men skal mest sannsynlig ri når jeg kommer hjem fra skolen. Hva skal dere i dag?

TRYKK HER, GJØR DET SOM STÅR VÆRSÅSNILL! 
FIkk jo ikke tatt outfitbilder, men har på meg bukse fra VeroModa og genser fra Jean Paul.

Publisert 28.08.2014 kl.11:05. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
10

Solnedgang

Publisert 27.08.2014 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei søtiser!

I stad dro jeg til Mathias, skal sove her. Syns det var så fryktelig kjedelig å ligge å late meg hjemme, alene. Bedre å late seg sammen med noen. Vi fikk kjempe lyst på taco, så vi gikk på butikken og handlet. Smakte fantastisk, jeg elsker jo taco. Kameraet mitt er nesten tom for strøm, jeg som hadde tenkt å ta outfit bilder før skolen i morgen. Men siden jeg er den smarte og ikke tok med meg laderen, så tror jeg ikke det går.. Sinnsykt irriterende.

Når vi kom hjem fra butikken så jeg den fantastisk fine himmelen, så måtte løpe å hente kameraet for å ta et bilde. 

Nå skal vi se en episode av masterchef. Vi snakkes i morgen. Husk å skriv inn bloggen din i innlegget under! 


Publisert 27.08.2014 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
26

Jeg vil lese bloggen din!

Publisert 27.08.2014 kl.19:22. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere.

Jeg leser veldig mange blogger, men allikevel føler jeg at jeg trenger fler. Leser som regel alle bloggene til de som kommenterer her, men som sagt vil jeg lese fler. Så kommenter bloggen og senere vil jeg ha en link runde med blogger jeg liker og leser fast.

Håper forresten noen kan hjelpe meg HERHERHERHERHER
Publisert 27.08.2014 kl.19:22. Ligger i kategorien: Blogg. 26 kommentarer
18

Streik

Publisert 27.08.2014 kl.15:25. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Streiken pågår enda, noe som vil si at jeg har mye fri fra skolen. I dag sov jeg lenge, laget meg god frokost og har egentlig bare lagt i senga i hele dag og sett på VM. Hest på tv er herlig. Har ikke lagt noen planer for dagen enda. Blir vel å slappe av med VM, i pysj buksa og uten sminke. Livet!!  Jeg har forresten tenkt mye på det å ha en videoblogg i uka, hva syns dere om det? Har dere forslag? 

Trykk HER og gjør det som står, og jeg forguder deg!


<3verdensbestesokker<3Publisert 27.08.2014 kl.15:25. Ligger i kategorien: Blogg. 18 kommentarer
12

Nytt bloggdesign og header

Publisert 26.08.2014 kl.21:47. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Nå har fått helt nytt bloggdesign og jeg er super fornøyd. Jeg elsker jo rosa, sa da passer dette designet perfekt for meg. Sunniva var så snill å lagde en header til meg, ble kjempe fornøyd. Ta forresten en tur innom Sunniva sin blogg, HER. Sunniva og jeg har forresten tenkt til å lage Video Challenge, høres det morsomt ut? Innlegg om det kommer senere. 

KAN DERE FORRESTEN VÆRE SÅ SNILLE Å TRYKKE PÅ DENNE LINKEN, FOR Å SÅ TRYKKE PÅ EN AV LINKENE TIL SHEINSIDE. OM JEG KLARER Å FÅ 100 STK TIL Å TRYKKE PÅ 10 DAGER, VIL SHEINSIDE SPONSE MEG.


Hva syns du om designet og headern?

Publisert 26.08.2014 kl.21:47. Ligger i kategorien: Blogg. 12 kommentarer
16

Wish list from Sheinside

Publisert 26.08.2014 kl.13:23. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere! 

Jeg har fått en mail fra Sheinside om at de kanskje vil sponse meg om jeg legger ut wishlist her på bloggen. Det gjør meg aboslutt ingenting, for da kan jeg sitte å sikle på klærne deres igjen. Her er iallefall mer av det jeg ønsker meg fra Sheinside

Kan du værsåsnill trykke på en av linkene? Om 100 stk trykker på en av linkene mine i løpet av 10 dager, vil Sheinside sponse meg. Hadde blitt kjempe glad!

 1 HER                                                                                   2 HER                                                                     HER

 

 
1 HER                                                                              2 HER                                                                                     3 HER

          1 HER                                                                                   2 HER                                                                                          3 HER

            1 HER                                                                                   2 HER                                                                                    3 HER                 
                                                                                                                                                                                  
  1 HER                                                                                 2 HER                                                                                  3 HER                          

Noe dere likte?

Publisert 26.08.2014 kl.13:23. Ligger i kategorien: Blogg. 16 kommentarer
20

Gårsdagen

Publisert 25.08.2014 kl.13:05. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere.

Gårsdagen med jentene var kjempe koselig. Vi var først på en tur på Smaskens for å spise litt og deretter Cactus for smoothie. Det var så utrolig koselig å se Sunniva og Kathrine igjen, vi kunne snakke sammen om alt slik som vi pleide. Det var ikke et sekund uten at noen pratet, så vil si det var en vellykket jentedate. På kvelden dro jeg til Mathias, vi lagde middag og koste oss. Vi så også en veldig morsom film som heter "The sitter". 

I dag var jeg på skolen i to timer, for samfunnsfag. Etter det kjørte Alexandra, Elise, Helle, Simen og jeg til sarpsborg for å dra på mcdonalds. Nå sitter jeg hjemme hos Elise, vi sløver forann tven. Elsker å sløve, beste jeg vet faktisk! 

I dag har faktisk jeg og kjæresten min vært sammen i 2,5 år. Tiden har gått så utrolig fort. 
Bildene er lånt av Sunniva.

Hvordan har dagen deres vært i dag? Skal dere noe spesielt?

Publisert 25.08.2014 kl.13:05. Ligger i kategorien: Blogg. 20 kommentarer
14

Cactus

Publisert 24.08.2014 kl.15:00. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei!

Senere i dag skal jeg til byen på Cactus med Sunniva og Kathrine. Det blir nok veldig koselig og jeg gleder meg til å se jentene mine igjen. Når jeg våknet på morgningen i dag hadde lillesøstra laga frokost og jeg fikk det på sengen, herlig! Nå skal jeg spise litt lunch før jeg tar bussen. Hva skal dere i dag?

Publisert 24.08.2014 kl.15:00. Ligger i kategorien: Blogg. 14 kommentarer
12

wants from sheinside

Publisert 24.08.2014 kl.01:57. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg sitter stadig å sikler på sheinside.com og spesielt da jeg ikke har penger. Når jeg får penger kommer jeg garantert til å kjøpe noe av dette. Pleier du å sikle ekstra på ting når du ikke har penger?

Nå skal jeg legge meg, ble sent i dag også. Sov godt :-)


rosa Barbie genser HER || rosa/grå genser med sauer HER || grå genser HER || lyseblå genser HER
supersøt jakke HER  || jakke HER
 || beige cardigan HER || rød kjole HER

Publisert 24.08.2014 kl.01:57. Ligger i kategorien: Blogg. 12 kommentarer
22

Taco kveld

Publisert 23.08.2014 kl.19:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå har jeg akkurat kommet hjem, reiste hjem fra Mathias fordi da slapp lillesøster å være alene i natt. Slapp å ta bussen hjem fra byen, satt på med broren min! Kusinen min Martine har kommet, og snart skal vi spise taco. Blir en avslappende lørdag.

 

bestebroren i verden<3

Skal du noe spesielt i kveld?

www.superkul.no

 

 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/91397b5307895defd955d9fc6f61e46706895993Publisert 23.08.2014 kl.19:38. Ligger i kategorien: Blogg. 22 kommentarer
10

Unødvendig

Publisert 22.08.2014 kl.12:42. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!

Det er supergøy at det faktisk har vært noen innom bloggen min. I dag begynte jeg på skolen 8:10, skulle ha første time med samfunnsfag. Fikk en kjempe koselig og kul lærer, ung lærer. Hehe. Vi hadde 2 timer pause pga streiken, møtte opp til en ny time og læreren kom ikke. Det var sykt irriterende, i og med at jeg bare skulle ha de to timene i dag. Så da kunne jeg reist hjem klokka 9 om jeg visste at læreren ikke kom. Nå sitter jeg bare å slapper av, skal ri litt før middagen etterpå tenkte jeg. Blir pizza! Senere i kveld skal jeg til kjæresten og blir vel sushi i kveld, gleder meg. Sushi er noe av det beste jeg vet.

Treningen med Ozon i går gikk ikke helt som planlagt. Grunnet mye vind valgte jeg å droppe sprangtreningen, ble heller en liten tur og kjegletrening. Han reagerer veldig på vinden, er veldig nervøs. Noe som også gjør meg nervøs da jeg ikke stoler på han enda. Så det topper jo nervøsiteten hans igjen. Gleder meg til vi kan stole på hverandre, det gjør treningen mye enklere.

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om? Kanskje videoblogger?

Publisert 22.08.2014 kl.12:42. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
3

Update

Publisert 20.10.2013 kl.21:05. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Har blitt dårlig med blogging de siste dagene og det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid og har ikke hatt noe blogglyst, men jeg tenkte da kunne jeg jo gi dere en oppdatering. 

Tirsdag 15.10.13
Som jeg har skrevet så var jeg hos Susann med Natalie og Vanessa. Jeg sa jo at vi skulle ta noen bilder og det gjorde vi. Desverre var det bare jeg og sussi som ville bli tatt bildet av så da ble det ikke så mye variasjon. Vi hadde iallefall en kjempe koselig dag/kveld og spise god gryte som mammaen til sussi lagde. 
 Onsdag 16.10.13

Da var det Global Dignity Day på Glemmen. For dere som ikke vet hva det er så er det en dag hvor elever på vg1 kan dele sin verdighetshistorie til resten. Først ble vi samlet i grupper hvor vi fikk en veileder hver og vi fortalte verdighetshistorier i liten gruppe. Min veileder kom til meg etter at jeg fortalte min og spurte om jeg hadde lyst til å dele den med resten av vg1 elevene. Jeg var veldig i tvil og syns det var utrolig skummelt, men tenkte at det kunne være litt spennende. Da jeg skulle begynne å snakke klarte jeg ikke si så mange ord før jeg braste ut i gråt og måtte gå av scenen. Det var rett og slett fordi jeg var så utrolig nervøs og at historien min rørte meg veldig, men jeg klarte å samle meg og gå opp igjen og fortelle resten. Fikk full applaus når jeg gikk opp på scenen igjen og det gjorde at jeg klarte å snakke. Hehe. Fikk også god støtte fra Eskil Rønningsbakken og min veileder Camilla. 


For dere som ikke vet hvem Eskil er, så er han en verdenskjent balansekunstner. 

Torsdag 16.10.13
Da var det første OD informasjonsdag og det ble holdt foredrag og vist film angående OD. For dere som ikke vet hva OD er, så er det Oprasjon dagsverk (31.oktober) hvor elever jobber den dagen og samler inn minst 400kr og gir det til OD. Pengene går til skole og utdanning til barn i Guatemala, Mexico og Honduras. Syns dette er kjempe flott og jeg syns det er morsomt å engasjere seg i en så flott sak. Etter skolen den dagen dro jeg til frisøren og farget håret. Jeg farget det rødlilla og super fornøyd!! Hva syns du om fargen?I helga har jeg egentlig bare slappet av med kjæresten og satt barnevakt for lillesøstra mi og venninna hennes i går. Veldig deilig helg hvor jeg bare slappet av, men har ikke gjort så mye! I morgen er første dag i praksis og skal være i barnehagen hele uka. Blir spennende. 

Hva syns du om innlegget?
Hva har du gjort?

Publisert 20.10.2013 kl.21:05. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
5

Kongsten

Publisert 15.10.2013 kl.16:29. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

I dag har hele glemmen vært i kongsten hallen og hatt aktivitetsdag. Klassen min meldte oss på volleyball og vi gjorde det ganske bra. Vi vant 2 kamper, tapte 1 og pga dommerfeil og dritt så tapte vi enda en kamp. Menmen,vi fikk ut litt frustrasjon. Er ikke gøy å tape når det er dommeren sin feil. Utkledningstemaet vårt var at vi var kuer og fordi cathrine ikke skulle spille så var ho bonde. Haha. Nå er jeg hos sussi igjen og vi venter på vanni og natti. Vi skal bare slappe av og mami til sussi mekker mat til oss også skal vi ta noen bilder tenkte vi. Så da kommer det noen bilder etterpå også. Ellers er det vel ikke så mye å si. 
Sussi<3<3hva har du gjort i dag?!

Publisert 15.10.2013 kl.16:29. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
6

Kveld med jentene mine

Publisert 14.10.2013 kl.21:13. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Som jeg skrev i stad hadde jeg ingen planer om å gjøre noe spesielt, men så dro jeg en tur til Susann og der var også Vanessa og Malin. Vi har en intern greie der vi kaller hverandre JM og da skjønner dere sikkert hvorfor det er litt fjortis kommentarer på innleggene mine. Hehe. Vi koser oss med musikk og dårlig humor. Lillesøstra til sussi har hatt bursdag så vi har stjelt kake og kosa oss. Jeg og vanni blir henta av mamma i 23 tiden og da skal jeg hjem å busselalle. Ha en fin kveld søte!!

Publisert 14.10.2013 kl.21:13. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
5

Today

Publisert 14.10.2013 kl.17:52. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

I dag har jeg hatt helsefag hele dagen og det har egentlig gått ganske fort. Vi lagde tskjorter av papp hvor vi skrev ned egenskaper og de egenskapene et menneske kan ha. Etter pausen så vi en film, husker ikke helt hva den heter i farta men den var veldig bra! Nå ligger jeg under dyna, ser på how i met your mother og spiser resten av lørdagsgodteriet. Skal ikke gjøre så veldig mye i dag annet enn å slappe av. I morgen skal vi på kongsten og ha en aktivitetsdag med hele skolen, klassen min skal spille volleyball! Blir spennende. 


Hva har du gjort i dag og hva skal du?!

Publisert 14.10.2013 kl.17:52. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
1

Musikkvideo Brun og Blid

Publisert 14.10.2013 kl.09:49. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere! 

Siden jeg la ut link til sangen brun og blid så tenkte jeg at jeg også kunne legge ut musikkvideon også. jeg så den først i går, er litt usikker på når den kom ut. Min mening er at jeg syns den var ganske bra, men det kunne vært litt flere forskjellige videoer å se. Men ellers er jeg "fornøyd" med videon. Hehe! Jeg likte spesielt der Stian filma forskjellige folk i Oslo!

Hva syns du?! 

Publisert 14.10.2013 kl.09:49. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
6

Lese din blogg?

Publisert 13.10.2013 kl.02:19. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Jeg har blitt skikkelig bloggleser i det siste og er ikke fornøyd med antall blogger jeg leser! Jeg trenger fler. Jeg er på utkikk etter noen som oppdaterer ofte, har fine bilder, kan gi meg inspirasjon og som blogger interesant. Legg igjen bloggadressen din og jeg tar en tur innom og legger igjen en kommentar. Kanskje jeg blir fast leser :)
Publisert 13.10.2013 kl.02:19. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
6

Verdensspeilet

Publisert 12.10.2013 kl.14:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Nå skal jeg og kjæresten min snart ta bussen til byen for å møte Julia og Kevin på verdensspeilet. Det blir kjempe koselig. Du finner bloggen din Julia her! I går var jeg jo som sagt på en kosekveld hos Bettina og jeg hadde det kjempe koselig. Tok også noen bilder, men de legger jeg ut når jeg kommer hjem. Ha en kjempe fin lørdag <3


Hva skal dere i dag?

Publisert 12.10.2013 kl.14:38. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
6

Outfit - going out

Publisert 11.10.2013 kl.16:33. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere! 

I dag har jeg vært på skolen bare og reiste hjem rundt halv tre. Nå har jeg nettopp fikset meg og er klar for å ta en tur på verdensspeilet med jentene mine før jeg skal på kosekveld hos Bettina. Det blir kjempe koselig. Jeg tenkte jeg kunne vise dere hva jeg skal ha på meg. 
Rosa blazer//LinneaKjole//Bik BokSmykke//Bik BokØredobber//lillesøssStrømpebukse//?Donut//lillesøss

Ha en kjempe fin fredagskveld dere <3

Hva syns du om antrekket?

Publisert 11.10.2013 kl.16:33. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
2

What does the cock say?

Publisert 11.10.2013 kl.08:32. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

I går kveld kom jeg over en video der Jan Thomas har laget en parodi av "The fox". Jeg syns videoen var så utrolig morsom så jeg ville dele den med dere! Det er ikke bare jeg  som syns denne var morsom og egentlig ganske bra? Haha!

 

Publisert 11.10.2013 kl.08:32. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
11

Foto

Publisert 10.10.2013 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Etter skolen i dag så dro jeg til byen for å møte Vanessa. Vi dro en tur på mcdonalds, selvfølgelig. Daglig rutine, neida. Var utrolig koselig så vi bestemte oss for å reise hjem til meg slik at jeg kunne få tatt noen nye bilder. Handla jo litt stæsj i stad, som jeg tenkte å vise dere i morgen. I morgen skal vi også ta klassebildet og jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg. Vi har egentlig planer om å ha et tema, men vi finner ikke ut av det. Så jeg vurderer å ta på det jeg har på disse bildene. Hva syns dere?

Kjolen og smykket jeg har på er noe av innkjøpet!

 Ha en fin kveld dere!

Hva syns du om bildene?

 

Publisert 10.10.2013 kl.19:24. Ligger i kategorien: Blogg. 11 kommentarer
21

Voldtekt

Publisert 09.10.2013 kl.15:17. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!
Før dere leser videre vil jeg informere dere om at teksten handler om voldtekt og at det er sterke bilder.

Det er en ting som er helt forferdelig og som aldri vil forlate verden og det voldtekt. Hvorfor? Jeg lurer på det, lurer på hvorfor slike ting ikke forlater vår verden. Det millionervis av jenter og kvinner som opplever dette, men det er faktisk gutter som også opplever dette. Jeg syns det er en helt forferdelig ting å høre om på nyhetene, radioen eller lese det i avisa og andre sosiale medier. Det at et menneske har gått igjennom en så forferdelig hendelse er helt uvirkelig. En annen ting er at når et menneske gjennomgår dette er det ikke alltid personen tør å fortelle det til noe. Jeg vil få frem at hvis du som leser dette har gått igjennom dette, fortell det til noen. Om det bare er venninna di, så håper jeg og tror at hun vil hjelpe deg videre. Det er så utrolig viktig at du ikke går å bærer på denne tunge byrden, fortell det til noen. Du må få hjelp, du klarer ikke dette alene. 


Bildekilde:Budstikka.no


Bildekilde: Dagvisen.no

Jeg søkte litt på nettet og fant noen sider og blogger hvor mennesker skriver om sin historie. Jeg sitter med en klump i halsen etter å ha lest slike historier. 

Jeg er en mann, men har selv opplevd voldtekstforsøk som ung. "Utrolig" tenker du kanskje, men det er sant. Det hender at gutter også blir det, men det er ikke fullt så vanlig at gutter opplever det som med jenter, men gutta får de samme sår & frykt som jentene vår. Og de opplever at det er værre å fortelle om fordi "dette skjer ikke med gutter"

En historie som traff meg veldig er innlegget Charlen på 17 år skrev. Hun skrev om sin forferdelig opplevelse. Du finner innlegget HER. Jeg vet at jeg ikke er den eneste som som syns dette er fordelig og som forbyr det. Jeg hater voldtekt, jeg hater å lese om mennesker som står fram med sin historie, MEN samtidig så blir jeg litt glad når jeg ser at mennesker tør og fortelle om dette.  Ingen er stolt av å fortelle en slik hendelse, men allikevel tør de å fortelle. Jeg syns det er så utrolig sterkt og modig gjort og jeg respekterer de menneskene så høyt. 


Bildekilde: Dagbladet.no

Når et menneske har blitt voldtatt vil de ha smerter og sår innvendig i lang tid og mest sannynlig for alltid. Men noen vil også få sår utvendig, synelige blåmerker og skader på kroppen. Hver gang de ser på kroppen sin vil de bli påminnet om hendelsen. Jeg tror at alle vil huske en slik hendelse, du vil fortrenge det, men alltid vil du ha det i hodet og du vil aldri glemme. Det er ikke bare jeg som føler på dette og tenker "stakkars mennesker, de vil alltid huske dette. For resten av livet". Det er ikke bare jeg som tenker slik. Jeg kunne gjort alt for at voldtekt ble strøket fra verden og at ordet og hendelsen ikke fins mer. Virkelig alt. Bare ordet får meg til å tenke, tenke på hvor forferdelig dette er. 
Bildekilde: Veggavisen.wordpress.com

Etter å ha skrevet dette sitter jeg igjen med alt for mye. Det at jeg fikk ideen av å skrive et innlegg om dette tenkte jeg at det ville bli en enkel sak, for det er jo så mye å skrive. Men så enkelt var det ikke. Fordi det er så mye å fordøye etter å ha skrevet og lest litt på nettet. Jeg kunne ønske det var noe jeg kunne gjøre.

Del gjerne innlegget videre om du også syns dette er viktig.  

HVA SYNS DU OM DETTE?

Publisert 09.10.2013 kl.15:17. Ligger i kategorien: Blogg. 21 kommentarer
8

Kan vi få være i fred?

Publisert 08.10.2013 kl.21:24. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere.

Jeg føler for å få ut litt frustrasjon, så jeg håper dere tåler det. Frustrasjonen min er at folk ikke tåler at jeg og bestevenninna mi er bestevenner. Hvorfor ikke? Jeg skjønner det virkelig ikke. Ser dere på meg som en konkurrent? Er dere sjalu? Sjalu for at jeg og ho har et bedre forhold enn dere? Jeg vet ikke. Jeg skjønner det ikke. Det hender at vi diskuterer fordi noen har kommet frem med tull om at jeg snakker dritt om bestevenninna mi eller at jeg gjør ting som ikke er sant osv. Hvorfor? Vil dere virkelig bare ødelege vennskapet vårt? Det sårer meg, det sårer oss. Vi har nesten ikke felles venner fordi jeg føler at hennes venner ikke liker meg, men jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg og bestevenninna mi forteller hverandre alt, men noen ganger virker det som om dere blir sint på henne fordi dere ikke får vite det hun sier til meg. Noen ganger føler jeg at vi mister hverandre litt og det er trist. Kan jeg få være i fred? Kan vi få være i fred? Det var en periode hvor ho ble påvirka veldig og trodde på alt dere sa, men til slutt ble ho lei. For ho skjønte at alt bare var tull. Vi er bestevenner og jeg kunne ikke hatt en bedre enn ho. 

Dette er nok ting jeg ikke vil forstå på en stund og kanskje aldri. Jeg har aldri skjønt det at andre vil ødelegge et vennskap. Alle kan vel velge sine venner selv?

Er det noen av dere som forstår frustrasjonen min? 

Publisert 08.10.2013 kl.21:24. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
5

Avslappet

Publisert 08.10.2013 kl.20:44. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Nå sitter jeg og slapper av i senga og ser på "How I met your mother" mens jeg koser meg med en kopp kakao og puse tøflene mine. Skoledagen i dag har egentlig vært veldig deilig. Vi har hatt Barn og Ungdom hele dagen og har tegna, hørt på eventyr osv. Perfekt tirsdag egentlig.

Jeg vil også si tusen takk til dere som ga meg litt inspirasjon og jeg vil følge iallefall noen av de. Kan jo ikke begynne med alt på en gang. Men jeg skal prøve å ha dagens outfit fremover, kanskje ikke alle dager, men noen. Ha en fin kveld dere :) <3


 

Publisert 08.10.2013 kl.20:44. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
6

Lite bloggmotivasjon

Publisert 07.10.2013 kl.22:24. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen og beklager for dårlig blogging. 

Som sagt har jeg jo vært å besøkt Malin i høstferien og tok noen bilder, tenkte å legge ut noen av de i morgen. Nå sitter jeg å ser på farmen, liker virkelig å se på det programmet. hihi. 

Jeg har egentlig ikke så mye å skrive til dere, men jeg har litt lite bloggmotivasjon. Kan dere værsåsnill å komme med forslag til hva jeg kan blogge om? Eller kanskje videoblogge? Eller kanskje dere har en blogg som  kan gi meg litt motivasjon? Hva som helst.
 

Publisert 07.10.2013 kl.22:24. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
1

Ankommet Steinkjer

Publisert 30.09.2013 kl.18:09. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

I går ettermiddag reiste jeg inn til Oslo sammen med mammaen og broren til Malin.Min mor kjørte oss inn. Vi sov i Oslo hos tanta til Malin og reiste til Gardemoen i dag tidlig. Flyet til Trondheim gikk 11.40, og når vi kom frem måtte vi vente en time før toget gikk til Steinkjer. Det tok rundt en og halv time og endelig kom jeg fram å fikk se bestevenninna mi. Vi klarte å lure malin skikkelig, hun visste ikke at Trygve (broren) også var med. Så hun ble jo helt sjokkert stakkar og braste ut i tårer. Nå har vi nettopp spist taco og nå sitter vi i soffaen og skal snart se en film. Blir deilig å slappe av etter en dag med reising. I morgen skal jeg bli med Malin på skolen hennes og se hvordan hun har det og møte hennes "nye" venner. Gleder meg utrolig mye, men samtidig litt skummelt. Alle snakker liksom trøndersk her, haha. Blir deilig å tilbringe noen dager med bestevenninna mi. 

Hva skal dere i ferien? Publisert 30.09.2013 kl.18:09. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
4

Snart høstferie

Publisert 27.09.2013 kl.08:32. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!

Nå sitter jeg i timen på skolen og har norsk. Første timen er alltid slitsom og følger ikke alltid så godt med. I dag slutter jeg 13.50, noe som er fantastisk deilig. Det er jo også helg etterpå og høstferie. Fy så deilig. Har ikke hatt noe fravær enda, så en høstferie er så deilig. Etter skolen i dag skal jeg optikkeren og ta øyedråper for å teste synet mitt ordenlig. Fikk høre at jeg ikke vil se så bra etter det, så vet ikke om jeg får blogget noe mer i dag. Ha en fin dag <3
Publisert 27.09.2013 kl.08:32. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
10

Meatvideo, brutal mishandling

Publisert 25.09.2013 kl.19:57. Ligger i kategorien: Blogg.

En venn av meg delte denne videoen på facebook og jeg trykket inn for å se på videoen. Jeg klarte ikke se halvparten en gang, dette er rett og slett helt forferdelig. Har aldri sett noe lignende i hele mitt liv. jeg har ikke ord, klarer ikke beskrive hva jeg tenker og føler akkurat nå. Etter at jeg så litt av denne videoen klarer jeg ikke tanken på kjøtt igjen, selv om jeg vet at dyrene i norge som blir levert som mat ikke blir behandlet slik. Trykk på denne linken for å se videon. http://meatvideo.com/ . Klarer du å se hele?

Publisert 25.09.2013 kl.19:57. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
1

OD og kos

Publisert 25.09.2013 kl.18:58. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

Skoledagen i dag gikk til å sitte i årets første elevrådsmøte, noe jeg synts var veldig spennende og morsomt. Jeg har også blitt med i en organisajon som heter OD (Operasjon Dagsverk). Jeg synts dette er et fantastisk tiltak og gleder meg til å jobbe med dette. For dere som ikke hva OD er, så er det en dag i året, dette året 31. oktober. Hvor du jobber og tjener inn penger til forskjellige land som trenger skole og utdanning til barna. Dette året er det Mexico, Hondoras, Guatemala. Hele 1500 barn får utdanning med pengene som tjenes inn. Et utrolig fint tiltak. Dere kan lese mer HER

Etter skolen i dag dro jeg hjem til Vanessa, vi stekte pizza og kosa oss skikkelig. Så fikk vi lillebroren hennes til å ta noen bilder av oss. Nå har vi nettopp kosa oss med is og ligger i senga og slapper av.

 Hvordan har din dag vært? 

Publisert 25.09.2013 kl.18:58. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
2

Til verdens beste jente

Publisert 24.09.2013 kl.23:29. Ligger i kategorien: Blogg.

 

Jeg ville bare fortelle hvor fantastisk person Elida er. Hun er helt unik for meg, og jeg har det alltid så bra med henne. Jeg har kjent ho en god stund nå og ho er fortsatt min aller bestevenn. Når det kommer til humor og egentlig personlighet også, så er vi så sinnsykt like. Jeg har mange fine minner med henne, og det er minner som jeg aldri kommer til å glemme. Jeg savner den tiden da både jeg og Elida gikk på ungdomsskolen, for jeg følte meg så trygg når jeg visste hun var i nærheten.Da vi begynte på forskjellige skoler, det var da jeg skjønte hvor mye den jenta faktisk betyr for meg og hvor mye jeg trenger hun. Elida er virkelig en herlig person med en helt fantastisk personlighet og du er den vakreste jenta jeg vet om både på innsiden og utsiden. Hva skulle jeg ha gjort uten en jente som alltid lyser opp dagene mine og alltid er der når jeg trenger hun.En god støttespiller, det er det ho er. Jeg vil takke ho for alt det hun har gjort for meg, for det er hun som har fått meg opp på beina igjen.Til slutt vil jeg bare si at jeg elsker den jenta med hele mitt hjertet og er det en jeg aldri vil miste, så er det ho. 
- bestejenta di

Det finnes ingen bedre enn deg, baby!

Publisert 24.09.2013 kl.23:29. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
5

Lekser?

Publisert 23.09.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Nå sitter jeg og rister på hodet og er veldig sliten. Jeg har en innlevering til onsdagen og den er at jeg skal lage en brosjyre som handler om god hygiene osv. En veldig lærerik oppgave, men også litt kjedelig fordi jeg føler at den må være så lang. Så jeg setter meg skikkelig inn i det og blir da veldig sliten. Jeg må få gjort ferdig den i dag siden jeg skal på jobb i morgen. Akkurat nå ligger jeg i senga med et glass eggedosis og et med cola. Klarte og få i meg to slurker av dosisen før jeg ble kvalm, hahaha.

Men over til noe helt annet, jeg skal mest sannsynelig dra å besøke bestevenninna mi i Trøndelag i høstferien. ÅÅ det blir så deilig å se ho igjen, håper virkelig mamma får bestilt flybilleter etterpå. Jeg savner den jenta utrolig mye, for vi så hverandre vær eneste dag og tilbringte mye tid sammen og nå som hun flytta så ser vi jo hverandre aldri. Så skal bli skikkelig godt å se ho igjen!! 


Publisert 23.09.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
14

JUSTIN BIEBER VS. MILEY CYRUS

Publisert 21.09.2013 kl.23:07. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere, jeg tenkte jeg skulle ha en "undersøkelse" og se hvem artist som er mest populær for tiden. Så sleng igjen en kommentar og si hvem du liker best!
Publisert 21.09.2013 kl.23:07. Ligger i kategorien: Blogg. 14 kommentarer
5

Colored my nails

Publisert 21.09.2013 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

I stad så spurte jeg mamma om hun kunne lakke neglene mine og det gjorde hun. Jeg elsker neglelakk og spesielt knæsje farger. Denne er ikke så knæsj, det er en ganske enkel rosa farge og toppet vi med en glitter neglelakk. Ble veldig fornøyd.HVA SYNS DU?

Publisert 21.09.2013 kl.21:58. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
2

Avslappet lørdag

Publisert 21.09.2013 kl.18:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Håper dere alle har en koselig lørdag enten hjemme eller ute med venner/kjæreste. Jeg selv har en veldig avslappet lørdagskveld alene da jeg ikke har noen ting å finne på. Slang på meg joggebuksa på morran i dag og har ligget i senga i hele dag og sett på tv. Spennende igrunn. Snart blir det litt lørdagsmiddag med familien, så det blir jo koselig.. Syns lørdager alene er utrolig kjipt, det er værre en søndag. Eneste selskapet jeg har akkurat nå er pusen min, så.


Hvordan er din lørdagskveld?

Publisert 21.09.2013 kl.18:38. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
1

Høst

Publisert 21.09.2013 kl.14:00. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei! 

Når jeg våknet i dag så fikk jeg skikkelig høstfølelse, sov jo til klokka 12 og ellers står jeg opp klokka 6 så da føles det ut som vinter. I dag skal vel jeg bare slappe av,se en film og spise god mat. Har ingen planer. Ha en fin lørdag alle søte <3

Hva skal du i dag?
Hva syns du om bildene? 


Publisert 21.09.2013 kl.14:00. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
6

Perfekt?

Publisert 20.09.2013 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen! Jeg tenkte å skrive et innlegg om det å være perfekt. En ting mange ikke forstår er at alle er perfekte. Du er perfekt uansett, selv om du kanskje har litt mer enn andre. Hvorfor er det slik at kroppen gjør at et menneske er perfekt? Hvorfor kan ikke kroppen bare være et pluss? Hvorfor kan ikke selve mennesket gjør at man er perfekt? Jeg skjønner det ikke og jeg kommer sikkert aldri til å skjønne det. For det å være perfekt handler om å være tynn, store pupper, fine øyer, rett klesstil osv. Jeg selv syns at alle mennesker er perfekte på hver sin måte. Jeg prøver ikke å si at de jentene med alt det jeg skrev ikke er perfekte, men jeg prøver å si at alle de andre også er perfekte. For å ikke snakke om guttene. Jeg kjenner mange gutter med kjempe dårlig selvtillit fordi de ikke har sixpack, muskler osv og at de ikke har en kjæreste fordi mange jenter løper etter de med muskler. Hvorfor kan ikke de "vanlige" guttene også bli sett på som perfekte?

Det jeg egentlig prøver å si er at alle mennesker er perfekte. Uansett kroppsfasong, utseende, bakgrunn, religion osv! Jeg vil at alle skal åpne øynene sine litt og se flere sider av et menneske. Det er sikkert ikke bare jeg som mener at alle er perfekte på sin måte, men jeg vil at allikevel fler skal se det. Det er flere ganger jeg har sett at folk peker, ler og ser stygt på mennesker som kanskje er litt annerledes enn deg selv. Hvorfor? Jeg skjønner det bare ikke. De er helt lik deg selv, helt vanlige mennesker med helt vanlige behov. Ingen vil bli ledd av, sett stygt på eller bli pekt på. Ingen vil det. Tenk litt på det neste gang du ler eller peker.

HVA SYNS DU OM DETTE?! HVA ER DIN MENING?
Publisert 20.09.2013 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
2

Litt fra uka

Publisert 20.09.2013 kl.17:57. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg ikke blogget så mye, men det er fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. Men fremover nå så har jeg mer tid.
På onsdag så regnet det utrolig mye og vi skulle jo da selvfølgelig på tur til Mærrapanna. Der skulle vi fiske, padle i kano og lage mat på stormkjøkken. Siden det var så dårlig vær så fikk vi lov til å lage maten inne i lavvoen. Der og da var turen helt forferdelig, men nå i ettertid så kan jeg vel si at det egentlig var ganske koselig!I går hadde jeg prøve i naturfag, tror det gikk ganske greit. Øvde en del med pappa på onsdagskvelden. I dag hadde jeg også en prøve, i helse. Tror også at den gikk ganske bra, så venter bare på resultatet.

Resten av kvelden blir vel å ligge i senga og se på tv eller noe, har fått besøk av mathias så er ikke alene.

Ha en fin helg!

Skal du noe spesielt?

Publisert 20.09.2013 kl.17:57. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

BRUN OG BLID STAYSMAN & LAZZ FEAT. KATASTROFE

Publisert 20.09.2013 kl.11:06. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens!!

Nå har Staysman & lazz kommet ut med ny singel. Jeg bare elsker den. Nå som det går mot vinter og kulde så passer en slik sang meg perfekt. Humøret mitt blir så mye bedre, fordi sangen er så sommerlig! Gutta fra Fredrikstad :D 

Stian er vel den råeste personen jeg vet om, digger han!!

https://play.spotify.com/album/2zaHYiuEEbAaZrQa2Am6TL SJEKK DEN UT!!! 

Publisert 20.09.2013 kl.11:06. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
8

Regn? Kaldt?

Publisert 16.09.2013 kl.11:49. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens! 

 

I dag var utrolig kjipt å stå opp fordi det regnet så mye og det regner enda. Vi sitter i klasserommet med full musikk og egentlig bare koser oss, ingen ville å til kantina pga regnet. Det rett og slett høljer ned. Slike dager vil jeg egentlig bare ligge inne å slappe av og ikke gjøre noenting. Gruer meg også til å gå til byen etterpå for å ta bussen, men jeg spurte min vakre mamma pent om hun kunne hente meg på skolen. Så håper hun gjør det, da slipper jeg å gå i regnet. Hihi. <3mamma<3


Regner det hos deg?

Publisert 16.09.2013 kl.11:49. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
4

Lite blogging

Publisert 14.09.2013 kl.21:57. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere!

Sorry for lite blogging, det har rett og slett gått i glemmebloka. Har ikke hatt tid og har hatt andre ting å tenke på. I dag dro jeg til kusina mi Martine rundt 12 tiden og vi bestemte oss for å lage bursdagsmiddag til Onkel siden han har bursdag i dag. Utrolig koselig. Ellers har vi vel ikke gjort så mye, tantebarna til Martine var en tur på besøk, så det var jo koselig!

Hva har dere gjort i dag?


Publisert 14.09.2013 kl.21:57. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
6

Konkurranse?

Publisert 11.09.2013 kl.18:45. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens! Jeg tenkte at jeg skulle ha en konkurrans på bloggen snart, men jeg vet ikke hva jeg skal gi i premie. Kom med forslag på hva du kunne tenkt deg. Må jo tenke litt på prisen også, så ikke overdriv. Noen småting eller noe. Kom med forslag, da er det enklere for meg. Ha en fin dag
Publisert 11.09.2013 kl.18:45. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
11

Justin Bieber

Publisert 10.09.2013 kl.20:25. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg tenkte faktisk jeg skulle skrive et innlegg om Justin Bieber. Vet ikke helt hvorfor den tanken slo meg, men hvorfor ikke. Det er så mange i hele verden som elsker Justin, men også mange som hater han. Jeg skjønner ikke helt hvorfor mennesker kan hate et menneske de aldri har møtt. Er det bare jeg som ikke forstår det? Jeg personelig liker ikke musikken til Justin veldig godt, men er ikke dermed sagt at jeg hater han? Det er greit at alle har forskjellige meninger, men noen ganger lurer jeg faktisk på om folk vet hva ordet hate betyr. De fleste vet jo hva ordet elske betyr og hate er jo da det stikk motsatte. En annen ting jeg har reagert veldig på er at hvis noen er sykt fan av Justin så kommer en annen og sier "æsj, Justin, at du gidder". Hvorfor kan ikke alle være fan av det de selv vil? Det hender at jeg hører på noen sanger han har skrevet, for noen av de er faktisk bra. Jeg blir ikke hata av vennene mine fordet om? Alle må kunne ha sine egne meninger uten at folk skal klikke helt.

Hva syns du?
Publisert 10.09.2013 kl.20:25. Ligger i kategorien: Blogg. 11 kommentarer
3

I min sminkepung

Publisert 10.09.2013 kl.20:11. Ligger i kategorien: Blogg.

Siden jeg ikke har så veldig mye å blogge om akkurat nå, tenkte jeg at jeg kunne vise dere hva jeg har i sminkepungen min. Som dere kan se bruker jeg ikke så veldig mye sminke. 

Hva syns du? Har du noe av det samme?

Publisert 10.09.2013 kl.20:11. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
4

Chill dag

Publisert 10.09.2013 kl.15:59. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har skolen vært helt fantastisk. Vi startet dagen sammen med F og G klassen hvor vi så en liten videosnutt som handler om to studenter som var lei av å se de eldre har det vondt fordi di aldri var utenfor døra. Så de samla inn over 3 millioner slik at de kunne ha en uke hvor de eldre kunne komme seg ut osv, blant annet Danskebåten. En mann på 83 år hoppet i fallskjerm, wow sier jeg bare. Etter det gikk vi to og to sammen, vi skulle mate hverandre og pusse hverandres tenner. Haha. Så skulle vi ha håndmassasje, krølling av hår og lakke negler. Deretter skulle vi lære å re opp en seng på ordentlig måte. Veldig deilig dag.Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om bildene? 

 

Publisert 10.09.2013 kl.15:59. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
9

Uskyldig hund skutt av politiet

Publisert 09.09.2013 kl.22:32. Ligger i kategorien: Blogg.

Var innom Stian sin blogg og han hadde lagt ut denne grusomme videoen. Hva slags folk lever her i verden? Skyter en uskyldig hund som bare vil beskytte eieren sin. Det blir for dumt. Jeg er egentlig helt tom, dette er helt forfedelig. Jeg fikk så vondt inni meg da jeg så den stakkars lille hunden..

 

Hva syns du om dette?

Publisert 09.09.2013 kl.22:32. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
5

Miley Cyrus - Wrecking Ball

Publisert 09.09.2013 kl.19:49. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå har jeg hørt sangen Wrecking Ball om og om igjen og jeg bare elsker den! Har blitt helt avhenig. Dette er helt klart min nye favorittsang. Gjerne hør på sangen og gi din mening! 

 

 

Publisert 09.09.2013 kl.19:49. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
10

God morgen

Publisert 09.09.2013 kl.06:15. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei og god morgen alle sammen! Håper dere har sovet godt?

Jeg våknet 05.00 i dag, da var jeg lysvåken og utrolig rastløs så klarte ikke legge meg å sove igjen. Har på følelsen av at denne dagen blir veldig lang og at jeg sovner etter skoletid. I dag er en veldig deilig dag på skolen, siden vi har helsefag hele dagen.

Ha en fin dag 

Publisert 09.09.2013 kl.06:15. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
2

Svar på spørsmål

Publisert 08.09.2013 kl.20:47. Ligger i kategorien: Blogg.

Hvem er den første du kyssa?
Det husker jeg faktisk ikke!
 


hvilken type gutt passer for deg?
Kjærsten min.

Bruker du mye sminke?
Nei, kan ikke si jeg bruker så mye sminke.

beste klærne og gå med?
Joggebukse og hettegenser.
 


Gamer eller sportsfreak?
Gamer

beste venn?
Vanessa

hvordan går det på vgs?
Super bra!

føler du at du har fått en del nye venner?
Ja.

føler du at du har valgt rikitg linje?
Helt klart!

beste maten du får servert?
Pizza

liker du å gå ut å spise?
Ja, men er veldig sjeldent.

er du ofte med venner? eller mest kjæresten?
Det spørs helt, men er vel mest med kjæresten i helgene.

første kjæreste?
Det husker jeg ikke!

første blogg? hva heter den?
Iskongen, men den er slettet.

Har du noengang hatt et "holiday crush", evt hvem
Nei.

hvem er du chrush på nå?
Jeg har kjæreste.

Beste kjæreste?
Han jeg har nå.

Noe du ville gjort annerledes med livet ditt?
Nei.

Hvis du måtte flytte til et annet sted i Norge hvor ville du flytta da?
Fredrikstad eller Oslo.

Hvor mange ordentlig kjærester har du hatt?
1.

Hvor ser du deg selv om 10 år?
Gift, barn, mye penger.

Kommer du til å lage mange videoer på bloggen?
Jeg har tenkt på å ha videoblogger, men vet ikke helt hva jeg skal videoblogge om. Så gjerne kom med forslag.

Beste du vet med å blogge?
Gode tilbakemeldinger!

Din favoritt blogger?
Sophie Elise

Bestevenn?
Vanessa

Har du farget håret før, hvis hvilken farge var det før?
Har hatt svart, blondt, mellomblond, lysebrunt, mørkebrunt og den jeg har nå. Den jeg har nå er nesten lik min naturlige.

Hvis du kunne reist akkurat hvor du ville i verden i dag, hvor ville du dratt?
Et fattig langt, som Senegal. Da hadde jeg tatt med meg masse klær, skolesaker osv og gitt bort til barna.

Beste sangen du vet om som betyr mye for deg? 
Jeg har egentlig ingen sang som betyr mye for meg. 

Savner du ungdomsskolen?
Nei.

Hvem stoler du mest på?
De nærmeste vennene mine og kjæresten min.

Hva liker du best å ha på deg?
Joggebukse og hettegenser.

Beste ferien du har vært på?
Kreta med Andrea!

Lover du å gjøre det bra på skolen i år?
Ja!

Hva gjør du på fritiden?
Sover og trener.

Hva vil du bli? 
Vernepleier.

har du venner?
ja?

Er du en snill person?
Ja, føler meg veldig snill iallefall!

Synes du selv at du er pen?
Jeg er fornøyd med utseende mitt.

nevn 2 positive ting og 5 negative ting om deg selv
Positiv: Omsorgsfull og hyggelig.
Negativ: Høylytt noen ganger. Bruker for mye penger. Blir fort sint. Kommer ikke på mer.

Hvem er din aller beste venn?
Vanessa.

Hvem er det du stoler på?
De nærmeste.

Tror du at du er et bra selvbildet?
?

Hvem er dine 3 beste? 
Har fler enn 3.

Håper dere likte svare ;-)

Publisert 08.09.2013 kl.20:47. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

Yves Rocher

Publisert 08.09.2013 kl.18:44. Ligger i kategorien: Blogg.

Mange av dere har sikkert hørt om det franske merket Yves Rocher. Du kan handle varer direkte fra nettbutikken eller bli medlem hos dem og få brosjyrer osv i posten og bestille igjennom posten. Mammaen min er medlem og de gangene vi har bestil fra Yves Rocher har vi vært utrolig fornøyde. Du finner nettbutikken, HER

zoom1-16972

Denne mascaraen har jeg selv og den passer mine øyne perfekt. Du finner den HER til kun 129,-. 

Hos Yves Rocher får du også hudpleie som såpe, funktighetskrem osv. Akkurat nå kan du få 20% avslag på  en Aftersun 3in1, som er vist på bildet under her. Rabatten får du om du skriver inn rabattkoden SUMMEROFFER. Rabattkoden skriver du inn da du bestiller produktet. Du finner Aftersun3in1 HER

Aftersun 3 in 1

Dette er et fantastisk tilbud som det er lurt å benytte seg av! 

Innlegget er sponset av Yves Rocher, igjennom sponsetblogg

Publisert 08.09.2013 kl.18:44. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
2

Gårsdagen

Publisert 08.09.2013 kl.15:35. Ligger i kategorien: Blogg.

I går var jeg som sagt i bursdagen til Maja. Det var utrolig koselig. Ble kjent med nye jenter og fikk en kveld med de beste. I dag har jeg ikke tenkt til å gjøre så veldig mye, annet enn å nyte søndagen og slappe av. Jeg tenkte å svare på spørsmålsrunden i dag også. Ha en fin dag. 

Vakre bursdagsjenta.


Publisert 08.09.2013 kl.15:35. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
10

CoolStuff.no

Publisert 07.09.2013 kl.10:16. Ligger i kategorien: Blogg.

Coolstuff.no er en nettside du kan kjøpe alt fra hjem og hage til mat og drikke. Passer egentlig alle. http://www.coolstuff.no/

Et produkt som jeg likte veldig godt er Frossypack No. 2. Det er en ekstra stor matboks med innlagt kjøleelement. Hvor smart er ikke det? Denne matboksen er noe jeg har lyst til å kjøpe. Tenk hvor deilig det er å spise matpakken hvis den er kald istedefor at maten er varm og ekkel. Direktelink til pruduktet, http://www.coolstuff.no/Frozzypack-No-2 

Frozzypack No. 2

Har du vært innom Coolstuff?

Sponset av Coolstuff igjennom SponsetBlogg.no


Publisert 07.09.2013 kl.10:16. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
3

God morgen

Publisert 07.09.2013 kl.10:07. Ligger i kategorien: Blogg.

I går så sovnet jeg før 12 så i dag voknet jeg halv ni. Nå har jeg ingenting å finne på, hater å vokne tidlig. Det eneste som er litt positiv er dagen blir mye lengre, men hva skal jeg egentlig finne på? Kjæresten sover enda og jeg? Stirrer ut i lufta. I dag må jeg få skiftet lyspære på scooteren for ellers så kan jeg ikke kjøre i mørket. For i  kveld så skal jeg en tur til Maja, hun skal feire bursdagen sin. Så da er det jo mørkt når jeg skal kjøre hjem igjen. Skal bli koselig å ha en kveld med jentene. 

HVA SKAL DU I DAG?

Publisert 07.09.2013 kl.10:07. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
2

Roser fra min kjære

Publisert 06.09.2013 kl.20:49. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens :-)

I dag har vært en veldig deilig og avslappet dag. Vi startet skoletimen med to timer norsk der vi skrev rapport, deretter hadde vi en prøve som vi fikk to timer på og så var det to timer helsefag hvor vi lagde brettspill. En utrolig deilig fredag, følte nesten at helga startet på skolen. Etter skolen dro jeg ned til byen med Cathrine og litt senere kom kjæresten min og møtte meg. Han overrasket meg med 4 røde roser, åå det var koselig. Jeg ble kjempe glad. Ha en fin fredagskveld


Hatt en fin skoledag/jobbdag?

Publisert 06.09.2013 kl.20:49. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
4

Hao Vu

Publisert 05.09.2013 kl.22:55. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folkens :-)

Jeg tenkte jeg skulle linke dere en blogg, en blogg som jeg leser og som inspirerer meg veldig. Jeg skulle jo egentlig ikke starte med å linke blogger enda, men da blir det til at det er 3 blogger jeg skal linke ti.

Eieren av bloggen heter Hao Vu og kommer fra Fredrikstad. (beste byen). Hao har den fineste stilen en gutt kan ha, syns jeg. Flere av plaggene er ting jeg kunne gåttt med, rett og slett fordi det er råkult. Hao har en stil som jeg vet at mange gutter ikke vil gå i, men hvorfor ikke? Stilen hans er jo dødsfin. Bloggen hans er veldig ryddig og enkel og bildene han legger ut er i bra kvalitet. Hvis du er ser etter en blogg med bra bilder og en bra stil, syns jeg virkelig du skal besøke bloggen hans.Jeg sitter lenge å titter på bildene og finner plagg jeg selv vil kjøpe.

Du finner bloggen hans her.

Jeg henter noen bilder fra bloggen hans, så dere kan få en liten "smakebit".


Skjorten på dette bildet, skal jeg ha! fineste skjorta. 
Publisert 05.09.2013 kl.22:55. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
12

Vil du bli linket?

Publisert 05.09.2013 kl.18:51. Ligger i kategorien: Blogg.

Var innom en blogg og så hun hadde en linkrunde og tenkte at jeg kunne gjøre det samme. Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet og jeg vil da besøke bloggen din og legge igjen en kommentar, og så vil jeg linke 2 av de beste bloggene. Vil også skrive litt om bloggen til de 2. Ved at jeg besøker alle bloggene vil jeg få mer inspirasjon til bloggingen min og det er jo supert :-)

 

Publisert 05.09.2013 kl.18:51. Ligger i kategorien: Blogg. 12 kommentarer
0

Vinn tannbleking

Publisert 05.09.2013 kl.17:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei dere. 

Nå har dere muligheten til å vinne tannbleking. Det er Marte som holder konkurransen og dere finner innlegget her! Jeg er også med i konkurransen, for hvem vil vel ikke vinne tannbleking?! Marte har forresten er superfin blogg, så ta gjerne en titt innom resten :)

(bildet er lånt fra Marte sin blogg! 

Publisert 05.09.2013 kl.17:38. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
9

Canada Goose

Publisert 04.09.2013 kl.19:20. Ligger i kategorien: Blogg.

Et tema som flyr rundt på nettet hele tiden og aldri tar slutt er meningene om merket Canada Goose. Hva er sant og hva er ikke? Vet man egentlig det? Jeg har selv en canada goose jakke, men er da ingen dyremishandler? Det er det mange som mener. Ja - alle har forskjellige meninger, men det er vel grense på hvor langt man skal strekke dem? Media Coyetene blir tatt med fotsaks osv. Jeg har ingenting å si på det, for jeg vet jo ikke om dette er sant. Men en ting som jeg har lest utrolig mange steder at at folk sier at eier av en canada goose jakke er en dyremishandler, det syns jeg er å dra det litt for langt. 

Canada goose er et verdenskjent merke og som selger utrolig bra. Min mening er at hvis dyrene virkelig ble behandla slik ville vel merket gått konkurs? Jeg vet at det fins fake canda goose og pelsen som blir brukt der har jeg hørt er Schæfer valpet, det er drøyt og ikke minst forferdelig.

HVA ER DIN MENING?!

 

Publisert 04.09.2013 kl.19:20. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
8

Spørsmålrunde

Publisert 04.09.2013 kl.16:24. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei!

I og med at mye har forandret seg siden sist jeg blogget så tenkte jeg at jeg kunne kjøre igang med en spørsmålsrunde. Jeg skal prøve å svare så godt jeg kan. Er vel ikke så mye mer å skrive en det. Jeg svarer på spørsmålene i løpet av en ukes tid. Ha en fin dag :) 

Måtte legge inn et gammelt bildet da jeg ikke finner kabelen slik at jeg kan overføre bilder fra kamera :(

 

Publisert 04.09.2013 kl.16:24. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
1

Hjelp

Publisert 03.09.2013 kl.20:01. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå som jeg skal begynne å blogge igjen vet jeg jo ikke hva jeg skal blogge om. Jeg trenger ideer fra dere og gjerne inspirasjon fra din egen blogg! 
Publisert 03.09.2013 kl.20:01. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
0

Tilbake?

Publisert 02.09.2013 kl.21:48. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg har faktisk tenkt til å prøve å begynne å blogge igjen for fult, så får satse på at jeg klarer det denne gangen! Det har ikke skjedd noe spesielt siden sist jeg blogget, bortsett fra at jeg har startet på videregående, glemmen videregående. Der går jeg linjen Helse og Oppvekstfag og trives utrolig godt.

slang inn ett gammelt bildet, da jeg ikke har vært så aktiv med kamera.

hvilken linje går du?

Publisert 02.09.2013 kl.21:48. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
2

Lekmer

Publisert 28.08.2013 kl.19:50. Ligger i kategorien: Blogg.

Har du småbarn eller skolebarn og trenger klær, sikkerehet, leker og lignende. Kan du besøke http://lekmer.no/ . Hos lekmer får du kjøpt alt fra babyklær, barneklær, leker, babyseter, barneseter og skolesaker. Du får også kjøpt spill og innredning til rommet til barnet ditt. Det er jo helt fantastisk!  Du får alt du trenger til barnet ditt!! Akkurat nå har lekmer salg på fler av varene sine, så nå er det bare å handle.Noen av de populære merkene lekmer selger er lego, Disney, Britax, Smoby, Kids, Nova Star, Brio og flere andre kjente merker. Du vet sikkert om noen av disse merkene, så ikke tvil på handelen din.

Lekmer er en nettbutikk, det gjør at du slipper å gå uten for huset og dra til en butikk. Passer perfekt til folk som er slitne etter jobb eller ikke orker å gå i butikker fult av mennesker. Det er helt trygt å handle hos lekmer og leveringstiden er rask. 

Leketøy på nettet

Fort deg til lekmer.no om det er noe du mangler til ditt barn eller om du vil kjøpe en gave til en annen. Det er billig og bra produkter. Fort deg å handle billig hos Lekmer!! Lekmer har alt du trenger.

 

http://eliidastorrod.blogg.no/1377712220_lekmer.html

Publisert 28.08.2013 kl.19:50. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

Viaplay

Publisert 25.08.2013 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Viaplay er et fantastisk tilbud for deg som ikke får med deg alt av tvserier og filmer. Du får sett så og si alt hos viaplay.  Du  betaler kun 79kr i månden og du kan prøve en månede gratis. Hvis du er interresert i sport får du det for 199kr i måneden. Viaplay sitt tilbud er utrolig billig og du kan koble kontoen din opp mot iphone, nettbrett, tv og pc ogl. Viaplay er såppas billig at nesten alle har mulighet til å ha en viaplay konto. Du kan se så mange filmer og tvserier daglig som du bare vil for kun 79kr i måneden. DET er billig. Jeg har selv viaplay konto og er kjempe fornøyd. Bedre tilbud av tv og filmer finner du ikke. Trykk på denne linken og du kommer direkte til viaplay! http://viaplay.no/

Hvis du ikke har en viaplaykonto anbefaler jeg at du lager en konto nå, tilbudet er verdt det!

http://eliidastorrod.blogg.no/1377438084_viaplay.html

Publisert 25.08.2013 kl.15:41. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
9

Mobbing

Publisert 11.01.2013 kl.13:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Som noen av dere vet har jeg postet dette innlegget tidligere, men jeg velger å poste det en gang til! For mobbing er veldig viktig, derfor vil jeg at dere skal lese dette nok en gang!

 

 

Mobbing er et tema som aldri mennesker kan få nok av å lese om, det fins faktisk ikke et mer viktigere tema!

Mobbing foregår overalt, i barnehagen, på skolen, på aktiviteten din - ja rett og slett over alt. Men hva er egentlig mobbing?

Jo, mobbing kan være så utrolig mye forskjellige. Det kan være alt fra å bli ertet over tid, få sekken sin kastet rundt omkring, bli ignorert og bli holdt uten for til å bli slått eller angrepet, bli satt ut rykte om og å bli angrepet på grunn av rase eller religion!  Visste du at hvis en person blir mobbet kan det ødelegge resten av livet til den personen? Det kan faktisk også ødelegge muligheten for en god utdanning. Det er ikke så mange som tenker over det, hvis det i det hele tatt er noen som tenker over det. 
 

Mobbing er faktisk mange foreldres værste mareritt, bare det å oppleve sitt eget barn bli ertet, plaget og mobbet. Det er mobbing i barnehagen,men  det skjer mye oftere på skolen og på fritiden hos ungdom.

Dette må bli satt en stoppe for, hvorfor skal mennesker ødelegge hele livet for et annet? Den som blir mobbet føler og tenker at "jeg er ikke god nok, "jeg klarer ikke og kan ikke", "det er noe galt med meg" og "ingen vil ha meg her". Det er så utrolig trist at mennesker skal ha det så vondt, bare fordi noen jævler skal slenge dritt, slå, mobbe og faktisk ødelegge livet til en annen!
 

Jeg blir så utrolig sint, at jeg kan faktisk ikke beskrive det. Hvis du som mobber leser det jeg skriver. Slutt med all faenskapen du driver med, voks opp og lær deg og oppføre deg. Føler du deg så hjelpesløs, ubrukelig, fæl osv at du må rakke ned og spre dritt om et annet menneske? Serriøst, skaff deg en hobby.

Når et menneske blir mobbet over lengre tid, når det kommer til år. Det kan faktisk være det siste det menneske opplever i livet sitt. Det kan hende med at h*n tar livet sitt, pga et annet menneske.

 

 

Publisert 11.01.2013 kl.13:41. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
0

Gjennom en voldtektsmanns øyne

Publisert 11.01.2013 kl.12:54. Ligger i kategorien: Blogg.
Mange av dere har sikkert lest dette på facebook eller på blogger. Jeg leste dette på bloggen til Maja, som du finner HER. Jeg valgte å kopiere innlegget til Maja og poste det på min blogg fordi jeg syns det er et utrolig viktig tema. Virkelig verdt å ta en tur innom bloggen hennes, helt klart min favoritt blogg!

Leste teksten "Gjennom en voldtektsmanns øyne" på facebook nå og fant ut at jeg hadde lyst å dele det med dere. Det er jo mye som kan skje i disse dager, flere jenter føler seg utrygge og er redde for å gå alene om kvelden. Les denne teksten, det er virkelig verdt det hvis noen av dere noen gang kommer i en slik situasjon. Gjerne del dette rundt, det er utrolig viktige ting!
"GJENNOM EN VOLDTEKTMANNS ØYNE" (PLIS ta deg tid til å lese dette. Det kan redde et liv.) Klikk på Lik-knappen for å dele den på veggen din.

 Det virker som mange angripere bruker noen taktikker for å komme unna med vold. Ikke mange vet hvordan de skal ta vare på seg selv når de står overfor en slik situasjon. Alle bør lese dette, spesielt alle jenter.

Tror dette er god INFO å dele videre ...

 Gjennom en voldtektsmanns øyne! En gruppe voldtektsforbrytere og date-voldtektsmenn i fengsel ble intervjuet om hva de ser etter i en potensiell offer, og her er noen interessante fakta:

 1] Det første menn ser etter i et potensielt offer er frisyre. Det er mest sannsynlig å gå etter en kvinne med en hestehale, flette eller annen frisyre som lett kan tas tak i. Det er også sannsynlig å gå etter en kvinne med langt hår. Kvinner med kort hår er ikke vanlige mål.
2] Den andre tingen menn ser etter er klær. De vil se etter kvinner som har klær som er lett å fjerne raskt. Mange av dem bærer saks på seg, for å kutte klær.

 3] De ser også etter kvinner som bruker sin mobiltelefon, leter gjennom vesken sin, eller gjør andre aktiviteter mens de går, fordi de er opptatt med noe, og kan lett overmannes.

 4] Det hyppigste stedet kvinner blir bortført fra / angrepet på er parkeringsplasser ved matbutikker.

 5] Nummer to er kontor parkeringsplasser / garasjer.

6] Nummer tre er offentlige toaletter.

7] Disse mennene er ute etter å ta en kvinne, og raskt flytte henne til et annet sted, der de ikke trenger å bekymre seg for å bli tatt.

8] Hvis du gir dem litt motstand så mister de motet, fordi det tar bare et minutt eller to for dem å innse at du ikke er verdt det, fordi det vil være tidkrevende.
9] Disse mennene sa de ikke ville gå etter kvinner som har paraplyer, eller andre lignende gjenstander som kan brukes på avstand, i sine hender.

10] Nøkler er ikke avskrekkende, fordi du må komme veldig nær angriperen for å bruke dem som våpen. Så, ideen er å overbevise disse gutta om at du ikke er verdt det.


Punkter som vi bør huske:

 1] Hvis noen følger etter deg i en gate eller i en garasje, eller er med deg i en heis eller trapp, se dem i ansiktet og spør dem et spørsmål, som hvor mye er klokka, eller litt generell småprat: Så kaldt det var i dag, eller liknende om været. Nå som du har sett ansiktet deres og kan identifisere dem, mister du appell som et mål.

 2] Hvis noen kommer mot deg, hold ut hendene foran deg og hyle Stopp eller Gå tilbake! De fleste av voldtektsmennene sa de ville forlate en kvinne hvis hun skrek eller viste at hun ikke ville være redd for å kjempe tilbake. Igjen, de er ute etter et lett mål.

3] Hvis du bærer pepperspray og roper JEG HAR PEPPERSPRAY, og holder den fram, så vil det virke avskrekkende.

4] Hvis noen tar tak i deg, kan du ikke slå dem med styrke, men du kan gjøre det ved å overliste dem. Hvis du er fanget rundt midjen bakfra, klyp angriperen enten under armen mellom albuen og armhulen, eller på øvre indre lår - HARDT . En kvinne fortalte at hun brukte underarm-klyp på en fyr som prøvde å date-voldta henne, og var så opprørt at hun brøt gjennom huden og rev ut muskel tråder, fyren måtte syes. Prøv å klype deg disse stedene så hardt du kan, det virkelig gjør vondt.

5] Etter det første slag/klyp, alltid gå for lysken. Du tenker kanskje at du vil få fyren forbanna, og at han vil skade deg mer, men disse voldtektsmennene fortalte vår instruktør at de vil ha en kvinne som ikke vil gi ham mye problemer. Skap noen problemer, og han er vekk.

6] Når fyren legger hendene sine på deg, ta to av hans fingre og bøy dem så langt tilbake som mulig, med så mye press på dem som mulig.

7] Selvfølgelig vil de tingene vi alltid har hørt fortsatt gjelde. Vær oppmerksom på dine omgivelser, ta noen med deg hvis du kan, og hvis du ser merkelig oppførsel, så følg dine instinkter.

Til slutt må du huske disse også ....

1. Tips fra Tae Kwon Do: Albuen er det sterkeste punktet på kroppen din. Hvis du er nær nok til å bruke albuen, gjør det.

2. Lært dette fra en turist guide til New Orleans: Hvis en kjeltring ber om din lommebok og /eller veska, IKKE gi det til ham. Kast den vekk fra deg! Det er en mulighet for at han er mer interessert i lommeboken og /eller veska enn deg, og han vil gå etter lommeboken /veska. Løpe som en gal i den andre retningen!

3. Hvis du noen gang blir kastet inn i bagasjerommet på en bil: Spark ut baklykta og stikk armen ut av hullet og begynne å vinke som en gal. Sjåføren vil ikke se deg, men alle andre vil. Dette har reddet liv.
 
Bildet er hentet fra google.
Take care ♥
Publisert 11.01.2013 kl.12:54. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
13

Bloggvurdering

Publisert 10.01.2013 kl.21:21. Ligger i kategorien: Blogg.

Heisann!
Jeg tenkte jeg skulle ha en bloggvurdering, så hvis du vil at jeg skal vurdere din blogg så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med bloggadressen din. Kommer til å vurdere minst 2 blogger, kommer ann på hvor mange som deltar. Jeg kommer til å se ut i fra bilder , innlegg, design, og hvor ofte du blogger! Jeg velger helt tilfeldig mellom bloggene som kommer i kommentarfeltet!!

Jeg lager jo da selvfølgelig et innlegg med de bloggene jeg plukket ut der jeg skriver vurderingen, linker og gir et terningskast!

 Publisert 10.01.2013 kl.21:21. Ligger i kategorien: Blogg. 13 kommentarer
2

En random video

Publisert 10.01.2013 kl.20:20. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei søte dere!
Jeg har jo vært syk i dag og har ikke gjort noen ting, kun slappet av og kjeda meg sykt. Jeg filma en liten video til dere i stad, fordi katten min var syk innpåsliten og fulgte etter meg overalt. Og siden jeg har kjeda meg i dag, så sitter jeg å ler for meg selv av denne videon. what... 

Jeg skjønte til slutt av katta bare var sulten da, han er så taper at han ikke gidder å spise noe annet et bløtfôr hvis det er noen i nærheten.

Publisert 10.01.2013 kl.20:20. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
8

Toppbloggere

Publisert 10.01.2013 kl.17:26. Ligger i kategorien: Blogg.

Dette er det jo mange som driver å snakker om hele tiden, toppbloggere, rosablogger, fjortisbloggere osv! Akkurat NÅ ligger Andrea Badendyck på første plass på topplisten,nmed TCMN som nr to og deretter Sophie Elise. Disse tre bloggene leser jeg daglig. Hvorfor det egentlig? Jo nettopp fordi de ligger på topplisten og alle vet om disse bloggene. Men er bloggene egentlig så bra som vi skal ha de til? Ikke alle tre blogger hver dag, ikke alle tre har like interesante innlegg - men vi leser forde. Jeg har ingenting i mot noen av disse jentene eller bloggingen dems, for da hadde jeg ikke lest bloggen. Men det jeg egentlig skulle skrive om hva kritikken de får dagli. Jeg personelig skjønner ikke hvordan de kan takle dette, for jeg har sett grusomme kommentarer på alle bloggene. De får dagli høre at de stygge, tragiske, fæle, udregelig og værst av alt, horer? Jeg skjønner hvordan folk er oppdratt hjemme når de oppfører seg på denne måten. Blir helt oppgitt.

De to som for mest kritikk må vel være tcmn og sophie elise, har ikke lagt merke til så mye kritikk hos andrea badendyck. Skjønner ikke hvorfor folk skal kommentere kritikk til toppbloggere og klage på at de ligger på topplisten og skryter av livet sitt. Hvem er det som har hjulpet dem oppover æ? det er jo akkurat vi som leser bloggene. 

Denne videoen la Therese (tcmn) ut i 2011 - skjønner godt at hun fikk mye kritikk for denne, men det var en ren tullevideo!

Sophie Elise la ut denne for en god stund siden, enda en tullevideo som hun fikk masse kritikk for!

Hva syns du om at de får så mye kritikk?
leser du bloggene? 

Publisert 10.01.2013 kl.17:26. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
2

Bilder

Publisert 10.01.2013 kl.14:35. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo alle sammen. Jeg er borte fra skolen i dag fordi jeg er syk, så jeg orker egentlig ikke å blogge. Men å legge ut noen bilder skader vel ikke!
Ha en fin dag :-) 

href="http://bloggurat.net/minblogg/registrere/0bee2ab90c7b14caef027255f1f1e8529f5f727b">presentert bloggen min</a> på Bloggurat.

Publisert 10.01.2013 kl.14:35. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
2

Ready to sleep

Publisert 09.01.2013 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei og god kveld!

Nå er jeg utrolig sliten etter dagen og er veldig klar for å pakke meg godt under dyna og sove. Dagen min har ikke bestått av så veldig mye, skole og slappe av. Mathias kom en tur etter skolen i dag også. Den siste timen lagde jeg en header til gutta - de ble jo selvfølgelig fornøyd. Jeg skrev et gjesteinnlegg på bloggen dems når jeg var innom, de klarte jo ikke legge inn headeren ordentlig. Men de lærer vel etterhvert! Bloggen dems er forresten utrolig koselig og lese, spesielt for det er to gutter, men også fordi dem skriver som de snakker - så når jeg leser kan jeg på en måte høre stemmen i hode. hahah!

For ikke så lenge siden spiste jeg en enkel kveldsmat. Brødskive med servelat og agurk. nam! Dere får ha en god natt og sove søtt :-)
Publisert 09.01.2013 kl.23:36. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
7

Jeg vil lese din blogg!

Publisert 09.01.2013 kl.12:55. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå om dagen gjør jeg ikke så veldig mye, gjør ikke annet enn trening, game, skole, sove og blogge. Vil bruke dagen på noe litt annet også, noe litt mer koselig og interesant? Noe som å lese DIN blogg? Det er kanskje ikke noe å fylle dagen med, men er vel koselig for dere å få en ekstra kommentar og kanskje en ny fast leser?

Hvis du vil at jeg skal lese bloggen din, så legger du igjen bloggadressen i kommentarfeltet. Tar en titt innom alle og kommenterer :-)


Publisert 09.01.2013 kl.12:55. Ligger i kategorien: Blogg. 7 kommentarer
2

God treningsøkt på Fresh

Publisert 09.01.2013 kl.09:00. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei alle sammen!

I går dro jeg jo som sagt på trening sammen med Maja på Fresh. Hadde personeligtrener i 25 minutter først, så var det avgårde på egenhånd. Fikk trent litt benmuskler, armmuskler, mage og lår + kondisjon. Standard opplegg, men deilig. 

Nå sitter jeg på fagbibloteket med Helene og gjør litt lekser, fin start på dagen igrunn..Trener du? Hvor?

Publisert 09.01.2013 kl.09:00. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

Minnevideo ++

Publisert 08.01.2013 kl.17:35. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei folks!

Maja har laget en minnevideo fra 2012 og jeg tenkte jeg kunne dele den med dere. 

Også i norsken på skolen så har vi om sosiale medier, veldig morsomt egentlig. Vi har fått beskjed om å lage en blogg av Øystein (læreren), men siden jeg hadde en fra før av så slapp jeg det. Utrolig morsomt at så mange i klassen har blogg nå, hehe. Spesielt gutta, for de driver å konkurerer om hvem som har best blogg og flest lesere. Øystein har jo selvfølgelig begynt å lese bloggen min, noe som er utrolig koselig. Har også lagt merke til at på bloggen til Øystein, så ligger bloggen min under de bloggene han leser. Koselig det. Bloggen hans finner du HER! Det er virkelig verdt å ta en tur innom, da får du med deg alt som skjer i våre norsk timer. Hehe!

I dag ble Maja og jeg med Malin hjem etter skolen, Malin lagde deilig nuddelsuppe til oss mens vi hjalp ho med å lage blogg og design + header. Ho skjønner jo ingenting stakkar. Klokka 18.00 skal Maja og jeg på møte her hjemme hos Malin med resten av elevrådsrepresentantene, vi skal snakke om klasseturen og hvordan vi skal skaffe nok penger. Senere i kveld skal vi trene på Fresh, skal bli deilig - spesielt så støl som jeg er etter gårsdagens trening. 

Ha en fin kveld :-)

Publisert 08.01.2013 kl.17:35. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
1

Livet på Hvaler

Publisert 08.01.2013 kl.09:43. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå skal jeg og Sunniva kjøre i gang med serievideoblogg. "Livet på Hvaler" eller noe lignende. VI tenkte å slippe ut en video hver søndag kanskje? Tror det blir utolig morsomt og koselig. Er jo bra med litt forandring i bloggingen også, en video i uka vil bli bra.

I videoene blir det mye forskjellig, for eksempel hva man kan gjøre på Hvaler en vintersdag, sommerdag, regnværsdag, hva vi gjør osv. Det er jo ikke så veldig mye å gjøre på Hvaler egentlig, er et veldig stusslig sted. Men om du skal til Hvaler, så kan du jo gjøre noen av våre ideer!! Jeg gleder meg skikkelig til å sette i gang, kommer til å finne på så utrolig mye fett.

Hva syns du om ideen vår? 
Vil du følge med?

Publisert 08.01.2013 kl.09:43. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
0

Lyst på nye sko? Prøv Heppo!

Publisert 07.01.2013 kl.13:13. Ligger i kategorien: Blogg.

Er skoene til dine/ditt barn utslitt og fæle etter og ha vært i barnehagen? Eller ønsker du bare å gi barnet ditt ett par nye sko? På Heppo.no finner du alle slags typer sko, sko som passer akkurat ditt barn. De har gummistøvler som passer perfekt til en regværsdag i barnehagen, pensko som passer til bursdagsfest, gode og varme vinterstøvler osv. Nå er det til og med 60% salg, hvem kan takke nei til det? Denne måneden er Viking, Nike, Name it, Superfit og mange andre kule og bra merker de mest populære. Skoene har god kvalititet og er til rimelig pris. Alle ønsker vel god kvalitet til en billig penge?
Heppo har til og med fri frakt og prøv skoene hjemme! Det vil si at du kan bestille skoene uten å betale frakten, prøve skoene hjemme og hvis de ikke passer så kan du sende de tilbake! Dette er jo fantastisk. Hvis du har gått på en bom og skoene ikke passer, tvil ikke  - du kan få et par andre!


Heppo er definitivt en nettside jeg kunne bestilt sko, det er så utrolig mange fine og praktiske sko. 

'converse sko online

Publisert 07.01.2013 kl.13:13. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
2

Hvil i fred

Publisert 06.01.2013 kl.21:34. Ligger i kategorien: Blogg.

I går (lørdag) kveld tok en god kompis av meg livet av mine to kjære marsvin. Jeg kunne ikke ha de lenger, hadde rett og slett ikke tid. Og dt var ingen vits å prøve å gi de bort en gang, for to så redde dyr har jeg aldri vært i nærheten av før. Jeg har hørt at de har blitt kastet i veggen osv før jeg fikk de, ikke rart de var redde stakkars. 

Jeg var helt knus i går, visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg skjønte ikke hvor mye de to betydde for meg før jeg mistet de. Heldigvis hadde jeg kjæresten min og katten min som trøst, gjorde det mye enklere. Det var veldig rart i natt, alt var helt stille. Ikke en eneste lyd, ingen nydelige små nys og ingen kravsing. Syns det var utrolig rart og trist, og hver gang jeg så bort i hjørnet av rommer der buret sto, kom tårene. 

Det eneste positive i dette er at jeg vet at de har det mye bedre nå og det er det eneste som betyr noe. Det er så utrolig deilig å vite at de er "trygge" og slipper å engste seg for hver eneste lyd og menneske som nærmer seg. 

Jeg vil alltid elske de små babyene mine, Klumpen og Vodka <3

Publisert 06.01.2013 kl.21:34. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
2

Hva gjør jeg en dag helt alene?

Publisert 03.01.2013 kl.20:52. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg tenkte jeg kunne skrive et innlegg om hva min dag alene består av, altså hva jeg gjør om dagen når jeg er helt stusslig alene.. Det er ikke så veldig mye egentlig, nesten litt skummelt å tenke på. Lurer på om jeg er den eneste som er så lat..


Sove, er noe jeg bruker mye tid på. Jeg sover utrolig mye, skulle ikke tro det gikk ann en gang. Jeg kan sove 3-4 timer etter skoletid, for å så legge meg klokka 23.00 igjen.


Sims 3 har blitt mitt liv nr 2 - når jeg sitter stusslig alene på rommet mitt pakka under dyna lever jeg et nytt liv på sims. Jeg elsker mat, så spiser det jeg får tak i nesten. Så lenge det godt og enkelt. Jeg går i kjøleskapet hundre ganger i løpet av en dag, jeg er sikkert ikke alene med den. Jeg er veldig glad i junkfood, så når jeg er i byen sier jeg ikke nei takk til en cheese burger på McDonalds, utrolig usunt, men om jeg har tid og lyst lager jeg meg gjerne en deilig salat eller en ordentlig middag hjemme.

Dagene mine helt alene består da altså av dette, ikke veldig spennende - men. 

Noen som har lignende dager alene?
hvis ikke, hva består din dag alene av?

Bildene er googlet.

Publisert 03.01.2013 kl.20:52. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
1

Julebilder og dagens outfit

Publisert 03.01.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo alle sammen, og godt nytt år!

Jeg beklager for så dårlig blogging, vet jeg er verdens værste blogger. Men nå er det nytt år og nye muligheter, så fremover skal jeg prøve å blogge så mye som mulig. Jeg har noen nyttårsforsetter som jeg skal prøve å håper jeg klarer å følge. Noe av skriften blir lik farge som bakgrunnen på innlegget, så dere ser ikke alt som står. Så hvis du vil vite hva som står overalt, marker innlegget.
Noen som har hatt lignende problemer? 

*Begynne å trene
*Slutte å spise så mye godteri og junkfood
*Spise sunt 
Jeg tok noen bilder i julen og skulle egentlig legge ut noen av de for lenge siden, men har ikke hatt blogglyst før i dag.  Legger for en gang skyld ut en liten outftit
Bukse, Gina Tricot
Genser, Linnea
Skjerf, Gina Tricot
Og forresten det kjempe fine smykket jeg har på meg fikk jeg i julegave av verdens beste kjæreste!

Hva er dine nyttårsforsetter?


Publisert 03.01.2013 kl.18:53. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
1

Vellykket kveld og null julestemning

Publisert 23.12.2012 kl.01:35. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har kvelden vært helt super! Familien dro på "kvelds" til et vennepar av oss. Var utrolig mye god mat og jeg koste meg masse. Kvelden gikk til mye latter og kos med Cecilie! I morgen skal jeg og Mathias til byen, igjen. Må ta siste handleturen før jul, hehehe. Jeg må prøve å få litt julestemning, for jeg føler ikke at det er lille julaften i morgen i det hele tatt. Jeg får nok ikke julestemning før jeg står opp på mandag og skal se på Tre nøtter til askepott og Reisen til julestjernen. Ååå, jeg elsker å sette meg godt ned i soffaen og nyte filmene. Selvom jeg har sett de hver eneste julaften siden jeg var liten, går jeg fortsatt ikke lei. Flere enn meg som ser på disse filmene på julaften? Sov godt mine vakkre 

 

 

Publisert 23.12.2012 kl.01:35. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
3

Snart julaften

Publisert 18.12.2012 kl.20:39. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå nærmer det seg julaften alt for fort, syns tiden kan sakke ned litt. Selv om jeg ferdig med å handle inn julegaver, så har jeg ikke kjøpt meg julekjole og jeg har ikke julestemning. Hvordan skal jeg klare å få julestemning på under en uke? Når kun tentamner har stått i huet på meg. Heldigvis så er det siste tentamen i morgen, matte.. Tror ikke det går så veldig bra, for jeg har ikke verdens beste karakter i matte for å si det sånn. På torsdag er det juleverksted hele dagen, men noen timer for meg går til øving. Jeg skal synge i julekoret i kirken på fredag, siste skoledag. Gruer meg litt, men går nok fint. 

trenger forresten hjelp med en liten ting, storebroren min spør meg hva jeg ønsker meg til jul. og jeg har virkelig ingen anelse. Skrev en facebook status, men fikk ikke akkurat så veldig mye hjelp. hahaha. Her er noen av forslagene: Bil, hus, sokker, en god klem, fred, iphone, kake, parfyme som lukter kake. Ja, hva kan man si? hahaha. 

Er det noen av dere som har forslag til hva jeg kan ønske meg av broren min til jul? 
Forslag til hvor jeg kan kjøpe julekjole forresten?


Et kjempe gammelt bildet av meg og storebror! I love you 

Publisert 18.12.2012 kl.20:39. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
4

Ready

Publisert 15.12.2012 kl.17:30. Ligger i kategorien: Blogg.

Hallo alle sammen!

i går var jeg på juleshopping med kjæresten - vi handla masse julegaver, i allefall jeg og kosa oss veldig. Når vi kom hjem spiste vi masse digg og så på The Walking Dead hele natta, hehe. Jeg dro hjem rundt 13.00 i dag, måtte hjem å ordne meg osv . Nå er jeg helt klar, og bare venter på at klokka skal tikke fortere , for kjeder meg udreglig mye. Jeg og jentene skal til Andrea og se film og kose oss. Har vel egentlig ikke så mye å si, annet enn at jeg er grinete om dagen pga snøen. jeg hater virkelig snø, altid gjort det og kommer alltid til å gjøre det. Ja, greit - det gir meg litt julestemning, men jeg vil heller sitte inne å se ut, isteden for å være ut. heheh, innemenneske!!

Hva skal du i kveld?
Er du glad i snøen?

 
 

Publisert 15.12.2012 kl.17:30. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
1

Lucia

Publisert 13.12.2012 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag er det jo 13. desember og Lucia. Når jeg var mindre pleide jeg å gå hvitkledd med glitter eller lysekrone på hodet, helst lysekrone i mitt tilfelle. Fordi jeg følte meg så mye bedre enn lillesøstra mi da. Vi sang lucia sangen og ga bort lussekatter. Nå som jeg er eldre så gjør jeg ikke sånt lenger. Vi har så lenge jeg kan huske spist rømmegrøt, spekemat og forskjellige meloner på Lucia dagen. Så utrolig godt. Jeg er ikke så veldig fan av rømmegrøt, men stor koser meg meg spekemat og melon. I dag var det bare mamma, lillesøster og jeg som var hjemme. Litt trist at pappa og bror var på jobb, for jeg syns det er så utrolig koselig å sitte alle sammen å spise.

Nå ligger jeg i senga og slapper av med lille pusen ved føttene. Jeg er ganske sliten etter dagen, har for det meste glant inn i pc skjermen i hele dag. Jobba så utrolig mye med særoppgaven og er enda ikke fornøyd. Jeg vil ha den så perfekt som mulig. 


Nå skal jeg legge meg å sove, skal bli deilig. God natt mine vakkre 

Hva gjør du på Lucia dagen?
Hva syns du om bildene? 

Publisert 13.12.2012 kl.22:37. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
4

black and white

Publisert 13.12.2012 kl.17:51. Ligger i kategorien: Blogg.

Sorry for dårlig blogging, har vært så mye å tenke på for tiden. Har øvd på prøver, tentamen, gjort lekser, hatt fritid og da har det rett og slett bare ikke vært tid til blogging. Men nå skal det bli mye fremover for nå er det ikke så mye igjen av skolen før jul. Så utrolig deilig å tenke på, gleder meg til siste skoledag. 
Nå skal jeg sette meg å gjøre ferdig særoppava som skal være ferdig før jul. jeg har gjort utrolig mye og er nesten ferdig, nå er det kun finpussing og plassering av bilder igjen. mamma kommer hjem om ikke så lenge, så da skal vi spise rømmegrøt og spekemat. mmm, deilig. Så går turen opp til min kjære kusine, blir utrolig koselig. Lenge siden vi har hatt litt alene tid! 

Jeg tok en del bilder i stad, hadde ikke noe å finne på - så hvorfor ikke. Tenkte på tema svart og hvitt og røde lepper. så da ble det dette denne gangen. 

 

Ha en fin kveld!

Har du skrevet særoppgave?
Hva syns du om bildene? 

Publisert 13.12.2012 kl.17:51. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
2

Julemarked

Publisert 08.12.2012 kl.14:23. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag sto jeg opp tidlig, eller tidlig til å være en lørdag. Lagde vaffelrøre og kokte kaffe, så dro jeg avgårde på julemarked. Klassen min samler inn penger til klassetur, så vi solgte vafler, kaffe, kakao, gløgg og pølser. Det var utrolig koselig den lille tiden jeg var der, rundt en og en halv time. For vi var så mange, så jeg kunne reise hjem igjen. Utrolig deilig, for var veldig kald etter den lille tiden. Det var utrolig mye som var der, folk solgte veldig mye forskjellige. Alt fra grillet epler til strikka luer. Hadde desverre ikke med meg noen penger, så ble nok ingenting på meg. hehe. Korpset var der og spilte julesanger og folk gikk rundt juletreet. En flott tradisisjon her på Hvaler!Har du vært på julemarked før? Eller noe lignende?

Publisert 08.12.2012 kl.14:23. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
3

Endelig ferdig!

Publisert 06.12.2012 kl.11:43. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå er alt dekket og pyntet til skoleballet i kveld og vi er veldig fornøyde alle sammen. Jeg og Jonas har fått god hjelp av mange og jentene har lagd kroner og stæsh. 
jeg gleder meg til at cathrine skal sminke meg og ordne håret mitt, så kan jeg ta på meg kjolen og daaa. ååå, gleder meg til kvelden skal starte!! Siste ballet mitt på ungdomsskolen, så dette skal bli bra. og gleder meg til å tilbringe hele kvelden med jentene mine og ikke minst klassen og resten av skolen! 

 


 

 

Publisert 06.12.2012 kl.11:43. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
1

God natt

Publisert 05.12.2012 kl.22:29. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå ligger jeg i senga å se på CSI - jeg elsker den serien. Liker sånn etterforsknings serier osv. Syns det er skikkelig spennendes, men allikevel litt skummelt. I stad så spiste jeg sushi fordi mamma var så snill å kjøpte med hjem. åå, elsker sushi. Blir ikke så langt innlegg, for jeg skal snart sove. Er utrolig sliten og trenger å være uthvilt til i morgen, det blir mye jobb og rigging til ballet i morgen.


Ikke den beste kvalliteten, tatt med iphonen.. Sov godt og drøm søtt, mine vakkre! ♥♥

Publisert 05.12.2012 kl.22:29. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
4

Småjenter på 9 år selger sex

Publisert 05.12.2012 kl.19:15. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg var innom Veronika og så hun hadde lagt ut denne sterke videoen. Jeg så den og fikk rett og slett vondt og ble kjempe forbanna. Den yngste som var med i videoen var 9 år gammel, hun solgte sex for billig penge - og jo flere småjenter jo bedre. Dette er jo helt forferdelig. De brukte "Bom-Bom" eller "yum-yum, som var det kalles på dem sitt "barnespråk". Jeg klarer ikke slutte å tenke på hvor jævelig verden er og hvor syke mennesker er. Hvorfor gjør disse barna dette? Hvem har fått dem til å gjøre dette? Jeg syns det er helt jævlig. Jeg syns hver og en som ser dette burde ta seg tid til å se videoen..

 

hva syns du om dette?

Publisert 05.12.2012 kl.19:15. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

Skoleball forberedelser og chill

Publisert 05.12.2012 kl.16:55. Ligger i kategorien: Blogg.

På skolen i dag har jeg ikke hatt fag i det hele tatt, utrolig deilig egentlig. Jeg og Jonas har jobba utrolig mye med skoleballet de siste dagene, så har ikke hatt vanlig skole i det hele tatt. I dag så var vi på Bunnpris å handle inn mat og julebrus, myye å bære for å si det sånn. Handle inn 300 julebrus, hehehe. Så lagde vi masse gele i stad, helt opp i over 100 glass tror jeg..I morgen er ballet, og jeg kan nesten ikke vente. Dagen på skolen i morgen går til pynting i gymsalen, borddekking , rigging av ditt og datt osv. Dette blir super bra. 

Mamma henta ballkjolen min i går, legger ut bildet i morgen. Blir også en del bilder fra kvelden, tenkte å ta med kamera mitt selvom det blir fotografer og fotovegg og hele pakka.


Fylte opp bagasjerommet da!


Heheh, måtte teste gelepulver på leppene daa!

HA EN FIN DAG VIDERE 

Har du vært/skal på skoleball?
Hva syns du om bildene? 

Publisert 05.12.2012 kl.16:55. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
1

Hva er lykke for meg?

Publisert 04.12.2012 kl.07:32. Ligger i kategorien: Blogg.

Det som er lykke for meg er alt nå for tiden. Lykke kan jeg finne i nesten hver eneste ting. Det som har gitt meg ekstra lykke i det siste, er jentene. Det båndet mellom oss har blitt så sterkt og jeg vet hvor jeg har hver og en av dem. Det er så deilig å tenke på at når du kommer til skolen så møtes du med smil og glede, selvom det er tidlig på morgenen - du har alltid en å le og snakke med, uansett. Vi er 8 jenter i gjengen vår og jeg er like glad i dem alle sammen. Det er sprudlende jenter som sprer glede og latter rundt seg. Disse jentene betyr utrolig mye for meg og jeg setter stor pris på de!En annen ting som gir meg lykke er kjæresten min. Han er noe av det beste som har hendt meg. Han gir meg styrke og hjelper meg opp når jeg er på bunn. Han og jeg har noe spesielt, som ikke kan beskrives. Jeg kan le med han i timesvis og ha det drit fett, uten av vi har anelese om hva vi ler av. Han er ikke bare kjæresten min, men også min bestevenn!

♥Hestene mine gir meg også lykke. Det er ikke bare en hest, men også din bestevenn. De har desverre gått i glemmeboka de siste månende. De betyr fantastisk mye for meg, men jeg har ingen lyst til å fortsette med ridningen lenger. Jeg er egentlig dritt lei. Jeg tror at grunnen til at jeg ikke syns det er noe morsomt lenger, er fordi jeg er helt alene blant jentene ved å ha det som en hobbie. Jeg har da ingen å tilbringe tiden sammen med hestene med. Jeg har 4 vakkre hester , men rir kun to av de. 
 


Publisert 04.12.2012 kl.07:32. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
4

miss my bestfriend..

Publisert 03.12.2012 kl.18:14. Ligger i kategorien: Blogg.

For rundt 2 år siden så møtte jeg ei helt fantastisk jente. Vi kom på samme lag da det var sånn aktivitetsdag eller noe på skolen. Denne jenta smilte så varmt til meg, så jeg følte meg trygg med hun. Var ikke redd for å drite meg ut. Jeg selv syns dette var veldig merkelig at vi begynte å snakke fordi vi kom på samme lag, men nå gjør det meg ingenting.For denne jenta er bestevenninna mi i dag.  Etter den dagen snakket vi daglig og var sammen i stort sett alle pausene på skolen. Jeg fant ut at denne jenta var utrolig lik meg selv og vi hadde samme humor. Den dårlige humoren vår er helt sinnsyk, det er kun ho og jeg som kan le i timesvis av den. Ho  sprer glede og viser omsorg for de rundt seg. Ho støtter meg i alt, mellom himmel og jord og ho hjelper meg hele tiden. Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe ho like godt og gi råd og veildeninger. 

Vi har mange fine minner sammen som jeg tar godt vare på, og jeg savner å være med jenta mi. Jeg vil skape flere minner. Etter at ho begynte på videregående har vi sklidd fra hverandre og jeg savner ho mer enn ord kan beskrive. Jeg savner latteren hennes og de varme klemmene. Jeg savner å kunne snakke med henne daglig annsikt til annsikt. Jeg håper ho vet at ho er noe av det viktigstet jeg har og ho betyr så utrolig mye for meg. Jeg håper at vi kan være mer sammen fremover. Jeg trenger denne jenta i hverdagen min. Ho får meg til å smile hele tiden og vi har ikke hatt en eneste krangel. Hun er helt perfekt!! Jeg kan ikke vente til å tilbringe tiden min med henne igjen.

 


I LOVE YOU SO MUCH HONEY 

har du vært i samme situasjon?

Publisert 03.12.2012 kl.18:14. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
1

Svarene på spørsmålsrunden

Publisert 03.12.2012 kl.17:39. Ligger i kategorien: Blogg.

Spørsmål fra Heidihenrikseen

Ditt beste minne? Jeg har så utrolig mange fine og gode minner, så klarer ikke plukke ut et spesielt.

Hvem er dine bestevenner? Mine bestevenner er Vanessa, Kathrine, Andrea, Sunniva og Therese, men jeg har også utrolig mange gode venner som jeg setter stor pris på. 

Ser du frem til julen? Ja, helt klart!

Fra 1-10 hvor bra selvtillit har du? rundt 7-8 kanskje. 

Er du stolt av hvem du er? Noen ganger er jeg det, mens andre ikke. Stort sett er jeg utrolig stolt over å være meg. 

Spørsmål fra Maja Eriksen Moan

Hvilke blogger leser du? TCMN, Sophieelise, majaeriks1, sunnivaadolfsen, heidihenrikseen, L0ve

Hva inspirerer deg? Skal jeg være helt ærlig, så vet jeg ikke. Jeg sliter med å ta i mot inspirasjon osv. 

Fortell om vårt beste minne sammen? Maja, vi har utrolig mange gode minner sammen. Men å definere det under best er vel kanskje ikke helt riktig. For vi var utrolig slemme mot andre før, mens vi selv hadde det drit fett. Våre minner står i hjertene og du har jo nevnt de fleste HER 

Hva er viktigst for deg i livet? Det viktigste for meg i livet er vennene mine, kjæresten min og familien. 

Spørsmål fra Andrea

Fortell om vårt beste minne sammen? Vårt beste minne Andrea må være turen til Kreta. Da hadde vi det så utrolig koselig og vi kosa oss i varmen. Ellers så har vi mange andre fantastiske minner sammen.  

Hva ønsker du deg til jul? Eh.. jeg ønsker meg ny dyne og småting til rommet.

Favoritt film? Jeg har ingen bestemt favoritt film, men jeg elsker The hunger games. 

Favoritt sang? Har ingen

Spørsmål fra Sunnivaadolfsen 

Hva liker du best med Hvaler? Den fine naturen

Noen du savner? Oldemor og Oldefar..

Beste sommerminne? hele sommern er jo sommerminne, kan ikke plukke ut et spesielt.

Nærmeste venner? Andrea, Sunniva, Maja, Kathrine, Ane, Helene, Malin

Liker du kake? jeg elsker kake!

Hva er din mening om produseringen av Canada Goose? Jeg får min Canada Goose jakke snart, så jeg personelig er ikke i mot det. Men hvis man skal tro på alt den dritten som blir sagt rundt og at dyrene sitter i små trangebur og bli mishandlet osv, så syns jeg det er helt jævlig.

Hva misliker du mest med lærerene på din skole? At de forskjellsbehandler. 

Hva pleier du og Mathias gjøre sammen? Stort sett ingenting, sove , chille og se på tv. 

Hvem skole skal du gå på til neste år? Glemmen videregående skole

Apple eller android? Apple

Hva er snittet ditt? Det jeg hadde til sommeren var 3,7

Hva liker du best med helg og hva pleier du å gjøre? Det beste med helgen er jo at  man kan sove lenge og slappe helt av. Så det er stort sett det jeg gjør, hvis ikke jeg tar meg en tur til byen osv.

 

Publisert 03.12.2012 kl.17:39. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
5

Lese din blogg?

Publisert 03.12.2012 kl.09:51. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg har absolutt ingen blogglyst i det hele tatt. Jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, så jeg trenger inspirasjon. Jeg tenkte at jeg kunne hente inspirasjon fra andre blogger og evnt. finne nye blogger jeg vil lese fast. Så hvis du vil at jeg skal lese din blogg, så legg igjen en kommentar med blogg adressen din! Jeg kommenterer på alle bloggene :-)


Ha en fin dag søtiser!

Publisert 03.12.2012 kl.09:51. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
1

Gjesteinnlegg av Maja Eriksen

Publisert 29.11.2012 kl.11:56. Ligger i kategorien: Blogg.

Heisann♥ Tenkte jeg skulle skrive et gjesteinnlegg på bloggen til Elida og da fant jeg ut at jeg kunne skrive et innlegg om vår "historie" eller "våre minner" da. På barneskolen, var jeg og Elida bestevenner. Vi hang sammen hele tiden og egentlig var det bare oss to, haha. I bursdager eller andre ting, gikk jeg og Elida alltid for oss selv og fant på morsomme ting istedet for å være sammen med de andre, hahaha. Vi har også hatt våre krangler og nedturer, kan man vel trygt si.. Men alle har vel sine ups and downs!

I 6. klasse var jeg og Elida i en bursdag til en venninne også skulle være overnatting ogsånt, men da var jeg og Elida som alltid alene rundt om kring. Vi sminket oss når vi kom dit også stakk vi ut og kødda. Så ble ho som feiret bursdagen sin kjempe lei seg, fordi jeg og Elida ødela bursdagen hennes.. På toppen av det hele klarte Elida og stange hodet sitt i taket, så da ble det masse drama.. Noe jeg og Elida elsket på den tiden, så vi bare kosa oss vi! Haha.. Vi har gjort masse annet sammen, fikk lillesøstrene våre til å bli bestevenner bare fordi jeg og Elida var det foresten hahah! Vi har gjort så utrolig mye sammen, så er vanskelig å plukke ut noe. Men jeg kan jo nevne noen få ting, bursdagen til Elise, bursdagen til Anne-Marie, overnattingene, byturer, barneskolen(hele hverdagen vår var så sykt bra, vi fant alltid på no kødd på skolen. Var skikkelig pøbel, haha.) Vi var helt sykt slemme på barneskolen, var frekke mot alle utenom hverandre og det var ikke mulig å være venn med oss, vi var så lukka gruppe på to stk, haha.. Den største krangelen jeg kan huske vi har hatt var vel når vi begynte å sloss og når Maria og Henriette måtte holde oss fra hverandre og da ropte vi til hverandre "JEG SKAL DREPE DEG" og "JEG HATER DEG, JEG SKAL SÅ JÆVLIG BANKE DEG" osv.. Syns det er ganske sykt egentlig, for jeg er så aggresiv at hver gang jeg krangla med noen før, så orket jeg ikke å snakke om det osv, jeg bare slo og ville slåss. Den ene gangen endte det med at jeg begynte å kaste opp fordi jeg fikk et spark i magen, haha... Ække trygt vettu:-( 

Men skulle egentlig bare si at jeg setter utrolig pris på det vennskapet vi har og har hatt, jeg er utrolig glad i deg og jeg kommer alltid til å være det. Lykke til vidre med blogginga di, du er kjempe flink vennen! Jeg kommer aldri til å glemme alle de gode minnene våre, uansett hva som skjer. Og selv om vi har vokst litt fra hverandre, så er jeg alltid glad i deg ♥

Dette er det eneste bildet jeg hadde på pcen, så det får duge! Jeg kan finne noen bilder av oss på den gamle pcen min senere, så kan vi sitte å se av de. Haha, gamle gode minner <3


maja, jeg fant dette nydelige bildet av oss!! 


Suss fra Maja, bloggen min er her: www.majaeriks1.blogg.no 

Publisert 29.11.2012 kl.11:56. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
0

Fruen fra havet

Publisert 28.11.2012 kl.16:20. Ligger i kategorien: Blogg.
Nå chiller jeg hos andrea med høy musikk synger av full hals. Andrea sminker seg da. Senere i kveld skal klassen møtes å se et teaterstykke som heter "fruen fra havet". En rolle i stykket har mitt navn, woop woop. Hahaha. Det blir sikkert koselig etterpå! Ha en fin kveld søte dere ❤Publisert 28.11.2012 kl.16:20. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
6

Julekjole

Publisert 27.11.2012 kl.23:09. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg sliter veldig med å finne meg en julekjole. Jeg har ingen kjoler, for å si det sånn. Så jeg trenger virkelig en ny kjole. Tittet litt rundt på Nelly.com og fant noen passende kjoler som jeg syns var fine og til en rimelig penge. Nå trenger jeg deres hjelp! Hvilken er finest?

1. finner du >HER<

2. finner du >HER<

3. finner du >HER<

Hvilken kjole syns du er finest?
Hvilken burde jeg kjøpe?

Publisert 27.11.2012 kl.23:09. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
4

Spørsmålsrunde

Publisert 27.11.2012 kl.09:07. Ligger i kategorien: Blogg.

Da tenkte jeg å sette i gang en spørsmålsrunde. Er vel alltid morsomt det. Så nå kan du spørre meg om alt det du lurer på. Kjør på!Publisert 27.11.2012 kl.09:07. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
4

God middag - alltid viktig

Publisert 26.11.2012 kl.20:18. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag var det bare pappa og meg hjemme. Så jeg tenkte jeg kunne lage en deilig middag til oss. Var skikkelig koselig å litt far og datter -tid.
Skal jeg være ærlig så er jeg ikke helt sikker på hva jeg lagde, men det var iallefall godt!

Det du trenger er Kyllingfilet 

Asparges (topper)

Brokkoli

Jeg hadde også squash i. 

Så bruner du smørret i en stekepanne.


Koker ris.Bruner kyllingen i stekepannen og kryder med salt og pepper. Og har opp i alt det du måtte ønske. Jeg hadde litt vitløk i også, det satt litt ekstra smak. 
Jeg lagde også en rødvin saus ved siden av, som jeg helte opp i panna sammen med det andre. Ble utrolig godt!

Har du smakt noe lignende?

Publisert 26.11.2012 kl.20:18. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
2

Monier - enkleste veien til et nytt tak

Publisert 26.11.2012 kl.16:41. Ligger i kategorien: Blogg.

Er taket ditt ødelagt og fælt? Eller er du bare lei av det gamle? Trenger du proffe folk som kan hjelpe deg med å sette opp et nytt tak? Monier kan faktisk hjelpe deg!! De kan hjelpe deg med å sette opp et nytt tak eller du kan faktisk velge å gjøre jobben helt selv. Hvis du da velger å ta saken i egne hender får du tilsendt takstein! Inne på nettsiden til Monier som du finner >HER< kan du prøve og kose deg med å finne ulike takstein, farger, fasonger osv! På nettsiden dems har de et eget fotogalleri der du kan se bilder av forskjellige takstein, fasonger osv. Dette finner du >HER<. 

Monier har takstein til akkurat ditt hus! De har kvalitetstak og ønsker jo selvfølgelig å være kundenes førstevalg. De er eksperter på tak og er hyggelige og hjelpsome. Monier ønsker at taket ditt skal være perfekt og sikkert. Monier kan forandre huset ditt, velg Monier i dag!


Dette er et bildet hentet fra fotogalleriet. Det heter KDN Glasser Sølsvart. Jeg personelig syns dette er veldig fint.

Publisert 26.11.2012 kl.16:41. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
8

Tenk over ting

Publisert 21.11.2012 kl.21:40. Ligger i kategorien: Blogg.

Har du noen gang følt deg helt alene? Eller føler du deg helt alene akkurat nå? Du har ingen å snakke med, eller du føler det. Jeg har det sånn nå. Jeg har gjort noe som jeg angrer utrolig mye på. Jeg nektet og nektet for at jeg ikke hadde gjort det, fordi jeg trodde ikke at jeg hadde gjort det. Jeg hadde klart å forsnakke meg uten å tenke over det og når jeg innså eller fant ut av det. Fortalte jeg jo så klart sannheten. Jeg vet at jeg sviktet en av mine bestevenner og jeg føler at jeg ikke har noen igjen, hvis jeg skal være helt ærlig. Kjæresten min prøver å støtte meg, men det ender opp i krangel. Jeg har gjort utrolig mye dumt. I morgen vil jeg ikke på skolen i det hele tatt, jeg vil helst ligge hjemme hele dagen og tenke osv. Jeg føler at jeg trenger tid for meg selv. Noen vil nok reagere på at jeg skriver dette på bloggen min, men jeg trenger et sted å få det ut. Jeg har aldri hatt det spesielt lett egentlig, men jeg har alltid hatt gode venner som har hjulpet meg. Jeg vet at jeg har gjort noe veldig dumt, men alle gjør vel feil? Noen ganger føler jeg at jeg får mer "kjeft" når jeg gjør en feil, enn det andre gjør. Og jeg gjør kanskje det. Vennene mine betyr mye for meg og det gjør kjæresten min også. Jeg har lagt mye tid til å være med kjæresten min og familien, kanskje litt for mye. For jeg har nesten ikke ha noe tid sammen med vennene mine. Og det er kanskje derfor de reagerer som de gjør. Jeg forstår det godt. Men akkurat nå så er jo alt helt feil, trist og leit. Jeg føler meg helt knust og ødelagt, har grått i flere timer og vet rett og slett ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg er utrolig glad i vennene mine,uansett. Folk kan si og mene akkurat hva de selv vil om dette innlegget. 


Publisert 21.11.2012 kl.21:40. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
2

Gårsdagen og kanelsnurrer + oppskrift

Publisert 19.11.2012 kl.18:04. Ligger i kategorien: Blogg.

I går(søndag) slappet jeg og Mathias veeldig av. Vi lå lenge i senga og spiste en deilig frokost sammen. Vi så på Avatar,lagde milkshake, lagde natchos med ost, spiste godteri og kosa oss veldig! Jeg elsker filmen, syns den er så koselig osv. I dag har det vært en lang dag på skolen, jeg har ikke vært uthvilt og har da vært utrolig sliten. Jeg har hatt magesmerter og migrene og bare dritt. Hater mandager, virkelig. Mamma henta meg ved bussen, snille ho. Når jeg kom hjem bakte jeg kanel snurrer. naam, love it. Nå skal jeg legge meg godt under dyna og kose meg med kanelsnurrer og brus og glo på tv. 

Jeg hentet oppskriften fra kokeboka "Fra bollder til burritos", den er veldig enkel og grei.

Først lager du en "søt grunndeig" som også kaller bolldeig. (12 boller)

DETTE TRENGER DU:

½ Pk. gjær
50 gram myk margarin, smeltet
2 dl lunken melj
3 ss sukker
½ ts kardemomme
Ca. 5
½dl (300g) hvetemel

Da har du laget bolledeigen og den skal heve i ca en halv time. Lag en pølse og deretter skjelv deigen til den er ca. 25x40 cm. Så smør på smør, og hell over sukker og kanel. Rull alt sammen til en til pølse, pass på at det er veldig stramt. Så deler du opp bitene i ca. like store deler. 

Deretter legger du alle snurrene på en smurt form eller med bakepapir og penser de med vann, så setter du de i ovnen på 240grader i 5-7minutter. 

 

Liker du å bake?
Har du bakt kanelsnurrer før?
 

Publisert 19.11.2012 kl.18:04. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

daffe dag og kjæreste besøk

Publisert 17.11.2012 kl.15:18. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag  har jeg bare slappat av hele dagen, sov lenge og lagde med en deilig frokost. Nå tenkte jeg at jeg skulle tine meg  noen bær, og spise vanilje is mens jeg venter på kjæresten. I kveld blir det bare han, pappa og jeg. Vi skal lage natchos og kose oss. Hva har du gjort i dag?

Publisert 17.11.2012 kl.15:18. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
2

this will never work

Publisert 16.11.2012 kl.23:59. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg skulle jo begynne å blogge, og det gikk ikke akkurat som planlagt. Jeg skulle virkelig hatt diplom, norges dårligste blogger. Jeg prøver igjen og vil jo at det skal fungere. Syns det er morsomt å blogge, men tar meg aldri tid. Har vært mye skole osv.

På onsdag og torsdag så var jeg på hospitering på Glemmen Videregående skole på linja TIP. Der trivdes jeg utrolig godt, så jeg vurderer sterk å gå den linja. Tror jeg tar påbygg tredje året da, hvis jeg ikke finner ut av noe annet. Det kommer uansett til å bli utrolig spennende. 


looooooool

Har du vært på hospitering?
Vet du hvilken linje du skal gå neste år? (Hvilken linje går du? Trives du?)

Publisert 16.11.2012 kl.23:59. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
6

Long time, no see

Publisert 05.11.2012 kl.16:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Etter at jeg kom hjem fra Kreta så har bloggen bare blitt lagt til side. Jeg mistet den bloggrytmen mens jeg var på ferie, i og med at jeg ikke fikk blogget der nede. Jeg hadde en utrolig fin ferie med Andrea, vi slappet av og koset oss masse. Jeg legger ut en minnevideo fra turen litt senere.

Jeg kan jo ha en liten oppsumering av ukene som har gått. Det har jo ikke skjedd en dritt, skal jeg være ærlig. Det har stort sett gått i skole,venner og kjæresten. Skolen min har kommet med et tilbud til skoletrøtte elever, det heter "NyGiv". Jeg søkte om å få bli med på det prosjektet og jeg kom med! Jeg ble utrolig glad. Dette prosjektet er ekstrahjelp i Norsk, Matte og Engelsk. Grunnen til at jeg søkte er jo fordi jeg er forferdelig dårlig i matte og trenger virkelig hjelp. For karakteren i matte trekker ned hele snittet mitt og jeg frykter at jeg ikke kommer inn på den linjen jeg ønsker på videregående skole. Dette starter mandag uke 46! Gleder meg utrolig mye. 

I helga var jeg på Den store kinodagen med kjæresten min. Vi surra rundt på kinoen før filmen startet med MJ, Andrè, Wanja og noen andre folk. Første filmen vi så var James Bond - Skyfall, det var vel også den siste. Heheh. Jeg sov hos Mathias hele helgen, vi kosa oss masse. 

Nå skal jeg prøve å få igang bloggingen igjen, håper på det beste og håper jo selvfølgelig at like mange følger bloggen min. 

Vet du hva NyGiv er?
Var du på Den store kinodagen?
Hva syns du om at jeg skal begynne å blogge igjen?

Publisert 05.11.2012 kl.16:38. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
5

Helgen

Publisert 29.09.2012 kl.19:50. Ligger i kategorien: Blogg.

 Hei alle sammen!

har ikke hatt så mye tid til bloggen egentlig, men på fredag dro jeg og Mathias en liten tur til Sverige med Tanja, Kaja og kjæresten til Tanja. Det var utrolig koselig. Vi kjøpte noen småting og selvfølgelig godteri. Mathias sov hos meg og vi kosa oss med å se på tv, snakke og spise godteri. Jeg reiser til Kreta i morgen, med min kjære Andrea. Det blir kjempe koselig! Men jeg kommer jo til å savne Mathias utrolig mye. Når jeg sa hade til han i stad, så trillet tårene, de bare strømmet på. Jeg syns det er så trist å reise fra han. Men må jo tenke positivt, jeg skal kose meg masse i varmen en uke, så ser jeg han igjen. 


godiiiishæhæhæh, koser meg


prøver å holde godteriet unna meg han.. 

Men nå er vel alt ferdig pakket og klart. Andrea og foreldra hennes kommer å henter meg klokken 12 i morgen, tror jeg . Hvis ikke jeg skulle dra ned til henne. Sitter å ser på "Skal vi danse jeg" og drikker cola jeg nå.

Skal du ut å reise ut høstferien? isåfall, hvor?
Syns du det er trist å reise fra noen du er glad i?
Ser du på Skal vi danse? 

Publisert 29.09.2012 kl.19:50. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
2

ut på tur aldri sur!

Publisert 27.09.2012 kl.17:17. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå skal jeg som er så glad i skog og natur ut å grille med gode venner! Vi skal i lavvoen, ha natursti, grille og kose oss. Blir herlig!

 mitt herlige antrekk for anledningen:


pappas genser, bukse bik bok, raggsokker og godt humør

Publisert 27.09.2012 kl.17:17. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
8

Halvt år med kjæresten

Publisert 25.09.2012 kl.21:36. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har jeg og kjæresten vært sammen i hele 6 måneder. Jeg er veldig glad for at han har holdt ut med meg. Den tiden med han har vært utrolig koselig, og jeg gleder meg til mer. Tusen takk for 6 fine måneder med deg, vennen. Du betyr alt!

Jeg elsker virkelig denne gutten, av hele mitt hjertet. Har kjent han i langt over 2 år. Jeg har det så utrolig bra sammen med han og jeg er superforelsket! 

Er du forelsket?
Har du kjæreste? 

Publisert 25.09.2012 kl.21:36. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
6

Fruktsalat

Publisert 24.09.2012 kl.23:00. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag hadde jeg matteprøve på skolen, det gikk rett og slett rett til helvete. Jeg er veldig skuffet over meg selv og vet at jeg kunne gjort dette bedre. men men. Jeg dro til mathias etter skolen, vi slappa av og kosa oss. Han sovnet og sov i 2 timer eller noe,snakka i søvne og slo til meg to ganger. tusen takk!!!

Nå sitter jeg å koser fruktsalat og ser på "Linni" på tv.

Har du gjort det dårlig på matteprøva?
Liker du fruktsalat?

Publisert 24.09.2012 kl.23:00. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
5

woho, må gjøre video

Publisert 24.09.2012 kl.18:37. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg og Sunniva tenkte vi skulle ha en sånn må gjøre video.det kan jo bli spennende!

kom med morsomme forslag da 
Publisert 24.09.2012 kl.18:37. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
8

megafloke, kiwi og kunstløpvideo

Publisert 23.09.2012 kl.21:04. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå sitter jeg her å koser meg med kiwi og ser på tv. jeg er veldig sliten etter en lang dag i Oslo med kjæresten og familien. Vi reiste hjemmefra klokka 07.30, deilig igrunn. I dag har jeg fått en megafloke i håret, har ingen anelse om hvordan jeg skal få løst den opp. Noen tips?

 


Lillesøstra mi gikk årets første konkurranse i dag, med helt nytt løp og musikk! Jeg er veldig stolt av henne, selvom det ikke gikk like bra som det pleier. Hun falt to ganger, men det er trossalt et helt nytt løp!  


Burde ses i HD for bedre kvalitet (720p)

Hva syns du om videoen?

Publisert 23.09.2012 kl.21:04. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
14

Helgekos

Publisert 22.09.2012 kl.20:45. Ligger i kategorien: Blogg.

I går kom Mathias til meg etter skolen, vi koste oss med natchos med familien på kvelden og senere så vi på "James Bond i japan", men sovnet veldig fort. I dag sov vi til rundt klokken 12 og resten av dagen av vi egentlig daffet. Vi var en liten tur hos Lone som har oppkalt den vakkre datteren sin etter meg, utrolig koselig. Nå ligger vi i sengen og ser på tv, vi venter på at "Disturbia" skal begynne!

  
Dette er da Elida. Se hvor nydelig hun er I morgen skal vi en tur til Oslo, for lillsøsteren min skal gå konkurranse. Hun driver med kunstløp. Så det blir veldig koselig.

Hva har du gjort i dag?

Publisert 22.09.2012 kl.20:45. Ligger i kategorien: Blogg. 14 kommentarer
4

Deilig kveldsmat

Publisert 19.09.2012 kl.21:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg var borte fra skolen i dag, men måtte dra på trafikalt grunnkurs. Har derfor ikke spist så mye i dag, fordi jeg bare har sovet, så når jeg kom hjem så fikk jeg lyst til å lage en god kveldsmat. Jeg endte opp med pastasalat. Jeg elsker pastasalat, er så utrolig godt. Jeg syns den smaker best når jeg lager den selv, for da tar jeg akkurat det jeg selv vil!

Det jeg pleier å ha i pastasalaten min, er:

Pasta
Ost
Skinke
Mais
Agurk
Hvitløk (sånn som ligger i vann ogsånn, akkurat som fetaost)
Hvitløkbaguetter kjeks, eller hva jeg skal kalle det!


Liker du pastasalat?
Hva pleier du å ha i din? 

Publisert 19.09.2012 kl.21:38. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
3

Ny header!

Publisert 18.09.2012 kl.19:22. Ligger i kategorien: Blogg.

Da har jeg fått meg ny header! Snille Emma laget til meg. Er veldig fornøyd! Tusen takk :-)

Hva syns du om headeren?

Publisert 18.09.2012 kl.19:22. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
6

Ukens blogg

Publisert 18.09.2012 kl.15:10. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg tenkte at hver fredag så velger jeg ut ukens blogg! Hvis du kommenterer i kommentar feltet, så blir du trekt ut til uken blogg. uansett. Det vil si at alle som kommenterer dette innlegget, blir ukens blogg en uke, hver for seg. Bloggen din vil bli satt opp i sidemenyen min under "ukens blogg". Hvis du vil bli ukens blogg flere ganger, så kan du kommentere med gjevne mellomrom. 

Så legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet om du vil bli ukens blogg. 


VIL DU BLI UKENS BLOGG?!


Publisert 18.09.2012 kl.15:10. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
3

syk jente

Publisert 18.09.2012 kl.13:46. Ligger i kategorien: Blogg.

jeg måtte reise hjem fra skolen ved 12 tiden pga sterke magesmerter, snille læreren min kjørte meg hjem. Hater å ha vondt, men vi må jo gjennomgå det også. Nå ligger jeg pakka under dyna, drikker kakao og ser på tv. mathias kommer til meg snart, blir deilig. i dag sto vi forresten opp 05.45, stolt! 

er du syk?
 

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/876280036d8d6bd268b4afd33fdcae4f836e6b6c

Publisert 18.09.2012 kl.13:46. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
4

Skole?

Publisert 17.09.2012 kl.13:22. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå sitter jeg i naturfagtimen, holder på å kjede meg i hjel. Tok noen koselige bilder i stad med verdens beste lærer, Ronny. Hihi. koselig det. Det blir å kjede seg resten av dagen på skolen, så turer jeg hjem til andrea og eter , så stikker vi på trafikalt grunnkurs. Elsker mandag!! 
yo broo!

hva syns du om bildene?
er du glad i skolen? 

Publisert 17.09.2012 kl.13:22. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
6

kose kos med kjæresten i helga

Publisert 16.09.2012 kl.12:50. Ligger i kategorien: Blogg.

Hællææ!

det har blitt dårlig blogging i helga, pga jeg har tilbringt tiden min med mathias. På fredag kom Erlend en tur til oss, vi så film og kosa oss. På lørdag dro vi en tur til byen og spiste litt ogsånn. På kvelden dro vi på kino med Linn og Andrè, veldig koselig. 

Nå har jeg og mathias nettopp spist frokost, nå gamer han og jeg skyper med therese!

hva har du gjort denne helga?

Publisert 16.09.2012 kl.12:50. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
5

Bloggvurderinger

Publisert 13.09.2012 kl.22:45. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå har jeg sett igjenom de som har kommentert, og har funnet 3 utrolig fine blogger! 

1. 

Emma har en blogg som du definitift må ta en tur innom. Hun har et ryddig og fint design, en kjempe kul og søt header og hun skriver utrolig bra. Nå for ikke så lenge siden skrev hun et innlegg som jeg nesten fikk tårer i øynene av. Jeg syns selv at det var utrolig sterkt gjort og skrive dette på bloggen. Du finner innlegget HER. Hun har også lagt ut en del videoer som er utrolig bra og morsomme. Emma er også veldig flink med design osv! Jeg leser bloggen hennes fast. Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

2.

Heidi laget bloggen sin for en veldig god stund siden, og den har bare utviklet seg bedre og bedre. jeg har lest bloggen hennes siden den dagen hun opprettet den. Hun har et søtt design og bloggen hennes er oversikkelig. Heidi skriver utrolig bra, hun har sterke meninger og et bra syn på livet. Hun har store og fine bilder på bloggen og hun er også veldig flink til å ta bilder. Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes. 

3.

Marianne er en voksen dame som er synsk medium og healer! Hun skriver om så utrolig mange fine ting og jeg får frysniner noen ganger når jeg leser det. Jeg tror dette er den sykeste bloggen jeg har vært innom, med sykt så mener jeg utrolig bra! Hun forteller om at hun har snakket med mennesker som er døde osv. Dette er noe jeg syns er veldig kult. Marianne har en ryddig og enkel blogg. Jeg anbefaler virkelig å besøke den! Trykk på bildet for å komme til bloggen hennes.

Dette var da de 3 bloggene jeg skulle vurdere, syns virkelig at du skal ta en tur innom alle sammen. 

Hva syns du om min vurdering av bloggene?

 

Publisert 13.09.2012 kl.22:45. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
10

Vurdere din blogg?

Publisert 13.09.2012 kl.13:00. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg ligger hjemme i senga og dævver. Hadde veldig vondt i hodet på morran i dag, så mamma holdt meg hjemme. Veldig idiotisk, men deilig å kunne slappe av. Senere i dag kommer Mathias, blir koselig. I og med at jeg ikke har noe å gjøre, så tenkte jeg at jeg kunne vurdere 3 blogger. Jeg kommer til å linke de 3 bloggene i 3 innlegg fremover. Jeg vurderer ut ifra blogg design, header, innhold og bilder. Kommenter i kommentarfeltet at du er med!

 

Publisert 13.09.2012 kl.13:00. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
3

Lyst på ny header?

Publisert 12.09.2012 kl.22:10. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå har jeg nettopp laget en header til min venninne Malin (trykk på navnet for å komme til bloggen hennes) - hun ble kjempe fornøyd. Så jeg tenkte at hvis du vil ha en ny header til din blogg, kommenter i dette innlegget og jeg lager til deg. Som "betaling" lager du et innlegg på bloggen din der du forteller at det er jeg som har laget headeren din og linker til min blogg. 


dette er headeren jeg laget til malin.

Hva syns du om headeren?
Vil du at jeg skal lage til deg? 

Publisert 12.09.2012 kl.22:10. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
5

Kos med kjæresten og svar på spørsmålsrunden

Publisert 11.09.2012 kl.23:35. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag kom Mathias til meg etter skolen. Vi laga lasagne for første gang begge to, den ble ikke helt velykka, men god. Så lagde vi salat og stekte hvitløksbaguetter. Lillesøstra mi var hjemme også, så var koselig rundt middagsbordet. hehe. Vi har også klart å svare på spørsmålsrunden, endelig!! videon ligger under bildene her! 

Flaut og legge ut denne videoen,for den ble utrolig rar, men men. hahahaha 

Hva har du gjort i dag?
Hva syns du om bildene?
Hva syns du om videoen? 

Publisert 11.09.2012 kl.23:35. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
1

Blå storetott

Publisert 11.09.2012 kl.00:02. Ligger i kategorien: Blogg.

I stad så rydda jeg rommet og gjorde det fint her. Så skulle jeg hente et nattbord som jeg skulle se om passa inn på rommet mitt, og forann det nattbordet så sto det to poser med vinflasker og lignende, uåpna. Så var den ene posen musespist, og den løfta jo jeg på, så woppsss så fikk jeg en full vinflaske rett på storetottelotten min :(

Nå har jeg stor og blå tå, kjempe vondt!

Sånn så den ut rett etter det skjedde!

Snille mamma kom å la på is. Vet ikke hvordan denne natten blir, men håper totten min er bedre til i morgen, sånn at jeg slipper å gå på krykker, for jeg har ikke sjangs til å tråkke på benet..

Publisert 11.09.2012 kl.00:02. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
1

Kos før trafikalt

Publisert 10.09.2012 kl.17:00. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg ble med andrea hjem i dag, vi har kosa oss med rundstykker, pytt i panne og sjokoladekake. Nå skal vi på trafikalt grunnkurs, blir jo gøy. Min kjære fetter kjører oss over, veldig snilt av han :)

Ha en fin dag videre :)

Publisert 10.09.2012 kl.17:00. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
3

Mornings!

Publisert 03.09.2012 kl.07:55. Ligger i kategorien: Blogg.

God morgen ;D

Ble visst dårlig blogging, og har ikke klart å svare på spørsmålsrunden enda. Kjæresten min har sagt at han skal hjelpe meg med den, og han har bestemt at den blir på video. Så det blir vel det da! Vi skal prøve å få svart i løpet av uka.

En annen ting er at i høstferien reiser jeg og bestevenninna mi til kreta. Vi blir på kreta hele uka, blir fantastisk deilig. Bare slappe av, tæne og kose oss! æææ, gleder meg.

Ha en super dag alle sammen!

Publisert 03.09.2012 kl.07:55. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
11

Spørsmålsrunde

Publisert 22.08.2012 kl.19:26. Ligger i kategorien: Blogg.

Da tenkte jeg at jeg skulle ha en spørsmålsrunde. Så er det noe spesielt du lurer på, spør i vei! 
Kanskje jeg svarer på video. 
Publisert 22.08.2012 kl.19:26. Ligger i kategorien: Blogg. 11 kommentarer
9

My love

Publisert 21.08.2012 kl.20:47. Ligger i kategorien: Blogg.

For litt over 3 år siden møtte jeg en utrolig herlig gutt, han fikk meg til å smile og le, sa de søteste ting og lyste opp hverdagen min. Jeg snakket med han hele tiden og det gikk ikke et sekund uten at jeg tenkte på han. Han gjorde meg så glad hele tiden. Nå er denne gutten min livs største kjærlighet. 25.mars 2012 ble vi kjærester, og jeg er så utrolig lykkelig. VI har snart vært sammen i 5 måneder og vi har det utrolig fint sammen. Mathias, du holder meg oppe, du klarer å få meg til å se lyset når alt ser mørkt ut. Du støtter meg igjennom godt og vondt, og du trøster meg når det trengs. Vi krangler og diskuterer, irriterer oss over hverandre, men det veier ikke opp for hvor høyt vi elsker hverandre eller hvor høyt vi setter pris på hverandre. Tiden har gått utrolig fort, men vi har fått gjort utrolig mye morsomt og koselig sammen. Jeg er så takknemmelig for at jeg har deg og for at jeg får lov til å være kjæresten din. Jeg stoler fult og helt på deg, og jeg vet at jeg kan fortelle deg alt! Du lyser opp hverdagen min med det søte smilet ditt, den herlige latteren din og den fantastiske personeligheten din. 

Du er ikke bare kjæresten min, men også min aller beste venn. Jeg har det så morsomt sammen med deg, og jeg kan være meg selv. Det er så utrolig deilig. Du er den jeg ser for meg resten av livet mitt med, jeg vil tilbringe tiden min med deg. Du er så utrolig fantastisk. Du gjør meg lykkelig Mathias, jeg har virkelig ikke ord. Herligere gutt enn deg fins virkelig ikke. Jeg elsker deg, av hele mitt hjerte! Verdens beste gutt! 

Publisert 21.08.2012 kl.20:47. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
6

Første skoledag etter ferien

Publisert 20.08.2012 kl.23:21. Ligger i kategorien: Blogg.

Da var første skoledag i 10 klasse vell overstått.. Gikk helt fint, men er ikke akkurat så deilig å være tilbake på skolebenken. Jeg får prøve å stå på og gjøre mitt beste det siste året på ungdomsskolen.

Hvordan var din første skoledag?

Publisert 20.08.2012 kl.23:21. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
1

Jobb og chill

Publisert 19.08.2012 kl.12:38. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg skal jobbe til 16.00 i dag, men i og med at det ikke er mennesker på skjærhalden lenger så blir det å kose seg med cola, godteri og en god bok. Må jo prøve å nyte siste dagen i ferien..
Boka jeg leser heter "hav av tid", den er skrevet av "merete morken andersen". Boka handler om at ei jente som heter Ebba tar livet sitt, og hvordan foreldrene Judith og Johan har det etterpå osv.. Den er utrolig trist, men allikevel veldig fin!

Har du lest denne boka?

Publisert 19.08.2012 kl.12:38. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
6

Om meg!

Publisert 19.08.2012 kl.00:26. Ligger i kategorien: Blogg.

Den 22.mars 1997 kom en liten søt skallet bolle til verden. Håret mitt begynte ikke å vokse før jeg var rundt 4 år. Jeg har alltid holdt meg trykt bak bena på mamma eller pappa og holdt meg fast i ørene. Min måte å holde seg fast på var to fingere i munnen og holdt godt fast i høyre øre. Jeg har alltid likt å bli med pappa i traktoren og på jobb. Jeg syns det var spennende og morsomt å kjøre traktor og bli med på skumle pappa ting. Jeg har alltid vært uforsiktig, men redd. Vet ikke hvordan dettte kan kombineres, men. Tryggest hos mamma, men helt klart pappa jente!

Da jeg fylte 3 år gammel kom lille djevelen til verden. Livet mitt med snudd opp ned og jeg var ikke lenge første prioritet. Noe som jeg grøsset over. Jeg har alltid villet være midtpunktet og få det aller beste. Jeg fikk vel den oppmerksomheten som jeg trengte, men var ikke nok for meg. Jeg snakket sikkert hull i hodet på hele familien i og med at stemmen min var så lys og pipete at det skjærer i øra av å tenke på den. Stakkars folk når jeg ikke fikk viljen min. Storebroren min har alltid kalt meg for sirena, hehehe. 

Storebroren min har alltid vært mitt store forbildet og jeg har alltid villet gjøre alt likt som han. I senere alder fikk han tilliten min, jeg har begynt å fortelle han alt og stole fult på han. Han er liksom ikke bare broren min, men også bestevennen min. 

Nå er jeg 15 år gammel, har en fantastisk kjæreste og lever livet. Kjæresten min har gjort livet mitt enklere og jeg er lykkelig. Jeg har verdens beste venner. Skolen suger og alt er som det skal.

Publisert 19.08.2012 kl.00:26. Ligger i kategorien: Blogg. 6 kommentarer
5

Bursdagsjenta

Publisert 22.03.2012 kl.16:28. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag fyller jeg 15 år, woohoo. merker egentlig ingen forskjell, samme gamle meg liksom. jeg har hatt en kjempe fin dag hittil. Ble vekka av familien, fikk gaver og frokost på senga. Utrolig koselig. Når jeg kom på skolen hadde Andrea kjøpt kake til meg, og jeg fikk hjertegodteri av Heidi. søte jenter.


søt cupcake jeg fikk av mamma!


yammii, hjertegodterii
Dagen min har vært super hittil, og jeg gleder meg til resten av den :-)


Søt sang Atle sendte til meg :-)

Publisert 22.03.2012 kl.16:28. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
1

Endelig kamera

Publisert 21.03.2012 kl.22:39. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag ble pappa endelig med meg for å kjøpe nytt kamera. Jeg kjøpte speilrefleks, Canon eos 550d (tror jeg det het).

Kan iallefall filme og ta bilder med det. Har ikke fått prøvd det ut enda, men gleder meg skikkelig til det. 

Har du kamera?
Hvordan kamera har du?

Publisert 21.03.2012 kl.22:39. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
3

Oslo og digg

Publisert 17.03.2012 kl.21:39. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har jeg og Therese hatt en lang dag med shopping og masse kos.Nå sitter vi gode og mette etter en deilig middag, å spiser godteri og ser på tv. koser oss skikkelig.

Legger ut bilder av det jeg har kjøpt i morgen!Ha en fin kveld!

 

Publisert 17.03.2012 kl.21:39. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
9

Oslo og shopping

Publisert 15.03.2012 kl.19:56. Ligger i kategorien: Blogg.

I morgen reiser jeg til Oslo med bestevenninna mi, skal bli deilig å komme seg bort litt. Blir borte hele helgen. Det kommer til å bli masse kos og jentesnakk, skal bli deilig å være med bestevenninna mi igjen. Det blir jo så klart shopping, så lørdagen blir en lang dag! 

Har så vidt begynt å pakke, så får vel fortsette med deg nå. 

Hva skal du denne helgen?

Publisert 15.03.2012 kl.19:56. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
9

Kony 2012

Publisert 11.03.2012 kl.11:30. Ligger i kategorien: Blogg.

Denne videoen er noe av det såreste jeg noen gang har sett. Satt med tårer i øynene under hele filmen! Etter at jeg så den, så følte jeg meg mer heldig enn noen gang. Jeg hadde absolutt ingen anelse at mennesker levde så jævlig!

Har du ikke sett den, ta deg 30 min og se den! 

Hvordan føler du deg etter at du så denne videoen?

Publisert 11.03.2012 kl.11:30. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
9

Skal jeg lese din blogg?

Publisert 09.03.2012 kl.17:09. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei søte lesere,

det har blitt dårlig med blogging i det siste. Har bare blitt et innlegg om dagen nesten. Grunnen til det er at jeg har ikke hatt tid og har egentlig ikke hatt lyst til å blogge. En annen grunn er at jeg trenger inspirasjon fra akkurat din blogg. 
Så legg igjen bloggadressen din, så tar jeg en titt og kommenterer!

Ha en fin dag :-)  

Publisert 09.03.2012 kl.17:09. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
2

Gratulerer med dagen verdens beste storebror

Publisert 07.03.2012 kl.20:24. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag 7.mars har min kjære storebror bursdag. Han fyller 20 år, gratulerer så mye med dagen!

Det første jeg vil si er at du er verdens beste storebror! Helt siden jeg ble født at du alltid hvert den som har støtta, passet på meg og gitt meg gode råd. Du har alltid vært der i tunge og vanskelige tider, og løftet meg opp så godt du kan. Jeg er så utrolig takknemmelig for alt det gode du har gitt meg, og all støtten jeg har fått. Det forholdet jeg har til deg, er det ikke mange som har til storebroren sin. Jeg kan snakke med deg om alt, og fortelle deg alt og vite at du ikke sier det videre. Bare det å kunne ringe deg å høre deg si at du er glad i meg, kan lyse opp alt det mørke. Jeg er så utrolig glad for at jeg har fått en så fantastisk storebror, du skulle bare visst! 

Du har støttet meg igjennom så utrolig mye, du har gitt all din tid til meg bare fordi jeg trengte hjelp og du har kjørt meg over alt. Håper jo selvfølgelig det forblir slik, men det er vel ikke så lenge igjen til du flytter ut og kommer deg ut i den store verden. Du skal uansett vite at jeg er så utrolig glad i deg og at jeg er kjempe stolt av deg!

 du er den aller beste

Publisert 07.03.2012 kl.20:24. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
2

Bloggvurdering

Publisert 06.03.2012 kl.08:50. Ligger i kategorien: Blogg.


Trykk på bilde for å komme til bloggen

Designet ditt er lyst, søtt og enkelt. Fargene passer godt sammen og designet ditt har plass til store bilder. Noe som er veldig bra. Du har et veldig ryddig og fint design.

Headeren din er fin. Du har fått med et bilde av deg selv, navnet ditt og bloggadressen din. Alt som man skal ha i en perfekt header.

Innleggene dine har lite tekst og mange bilder. Jeg selv syns det er veldig bra, det gjør at innleggene ikke blir så kjedelige å lese. Noen av innleggene dine har du med et spørsmål på slutten, veldig bra!

Bildene du legger ut har alltid bra kvalitet. Du legger ofte ut morsomme bilder av deg selv og gjør at i allefall jeg blir mer interessert i bloggen din. Du viser også at du kan ha din egen stil og være deg selv på mange av bildene. 

Teringkast 5!

Leser du bloggen din Monica?

Publisert 06.03.2012 kl.08:50. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
2

jeg er med i konkurranse

Publisert 04.03.2012 kl.12:56. Ligger i kategorien: Blogg.

Enkel konkurranse med nyttige og fine premier. Meld deg på HER

Jo flere jo bedre, juhuuuu :-))))

Publisert 04.03.2012 kl.12:56. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
4

ny header

Publisert 04.03.2012 kl.02:01. Ligger i kategorien: Blogg.

Hei søte mennesker,
nå har jeg laget meg ny header, ble faktisk ganske fornøyd. Første gang jeg har gjort det på denne måten!
Fikk litt veiledning av min kjære venninne Vanessa, i og med at du forsto dette programmet mye mer enn meg. Så tusen takk for gode råd, vennen! 

Nå ligger vi å slapper av i soffaen, Heidi ligger i senga og sover. Søte skapning! 
Hva syns du?

projectxkonk
Publisert 04.03.2012 kl.02:01. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
8

flinke jenta

Publisert 02.03.2012 kl.20:52. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har jeg vært så flink å ryddet rommet mitt, smykkeskrinet mitt og byttet sengegreier og redd opp sengen. Skikkelig stolt av meg selv, ryddet rommet uten mas fra mamma. Jeg prøver å rydde rommet en gang i uken, men det er ikke alltid like lett.

Nå blir det pizza digg forann tven resten av kvelden!

Rydder du rommet ditt ofte?

Publisert 02.03.2012 kl.20:52. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
5

hjelp

Publisert 02.03.2012 kl.16:34. Ligger i kategorien: Blogg.

Som dere ser til venstre her så har jeg laget en ny overskrift der det står "Blogger jeg leser". Jeg tenkte å linke til de bloggene jeg leser, men får det ikke til!
ER DET NOEN SOM VET HVORDAN MAN GJØR DET?!

Publisert 02.03.2012 kl.16:34. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
10

Herlig helg

Publisert 02.03.2012 kl.09:59. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå sitter jeg å slapper av på skolen sammen med Heidi. Endelig tilbake på skolen igjen, kan ikke si det er så veldig deilig da.

I dag skal jeg kanskje dra å kjøpe kamera, endeelig. Ellers skal jeg bare slappe av og kose meg med familien. I morgen skal jeg i bursdag til Heidi med jentene, det skal bli kjempe koselig. Hele lørdagskvelden min går til masse kos og digg.


søt bestevenn?

Hva skal du denne helgen?

Publisert 02.03.2012 kl.09:59. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
3

Syk

Publisert 01.03.2012 kl.11:18. Ligger i kategorien: Blogg.

Grunnen til at jeg ikke har blogget er fordi jeg er syk. Jeg orker rett og slett ikke sitte forann pcen. Bloggingen starter på fult når jeg er frisk igjen

Ha en fin dag!

Publisert 01.03.2012 kl.11:18. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
5

Deilig kveldsmat

Publisert 28.02.2012 kl.21:26. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg var så flink å bakte brød i stad, grovt og fint. Er faktisk stolt av meg selv, bakt brød liksom. Nå skal jeg bare spise opp så er det natta. Skal bli deilig å legge seg nå, vært en lang dag.


smaker digg.


Har du bakt brød før?

Publisert 28.02.2012 kl.21:26. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
4

Ny bit i posen?

Publisert 28.02.2012 kl.18:01. Ligger i kategorien: Blogg.

Hadde vært kjempe koselig om du ga din stemme til denne herlige lille biten så den komme i posen til "Nidar favoritter".
Trykk HER for å gi din stemme! 


Ser ikke denne bare herlig ut?

Publisert 28.02.2012 kl.18:01. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
0

Skoledigg

Publisert 28.02.2012 kl.09:10. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå sitter jeg å koser meg med jentene på fagbibloteket, sitter å skriver et kåseri. Har innlevering til fredagen. woho.. Forresten i dag spiste jeg tidenes værste frokost, puffet ris med bananbiter oppe i. Uten sukker! Det er noe av det værste jeg noen gang har smakt, det smakte så tørt, ekkel og ja. Men sunt var det jo og det var en god start på sunnhets måneden min. 


kooos! 

Publisert 28.02.2012 kl.09:10. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
5

Sunn månede

Publisert 27.02.2012 kl.22:34. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå tenkte jeg å gå inn for å bare spise sunn mat og drikke masse vann en hel månede. Det blir altså ingenting brus og godteri. Gleder meg egentlig til en sunn månede, men tror det kan bli vanskelig i begynnelsen. Ønsk meg lykke til folkens!

Tror du jeg vil klare dette?
Har du klart å ikke spise noe søtt en hel måned?

Publisert 27.02.2012 kl.22:34. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
3

Barnemishandling

Publisert 26.02.2012 kl.17:53. Ligger i kategorien: Blogg.

Jeg var innom Nathalie sin blogg, og rullet nedover siden der hun hadde skrevet et innlegg om "mobbing". Et tema som også jeg har tatt opp, men hun hadde tatt med en video som handlet om barnemishandling. Når jeg så den videoen satt jeg helt stum, tårer i øynene og vondt i hele meg. Det var så fryktelig å se på, at det fins ikke ord som kan beskrive det.

Jeg syns virkelig at du burde se denne videoen, det er helt forferdelig. Som Nathalie skrev, det handler om ei jente som aldri turte å si ifra, noe som endte altfor galt. 

Hvordan følte du deg etter at du så denne videoen?

Cociovinn
Publisert 26.02.2012 kl.17:53. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
2

Sushi digg

Publisert 25.02.2012 kl.17:52. Ligger i kategorien: Blogg.

Mamma laget sushi til middag i dag, gleder meg til å smake. Første gang hun laget det, syns resultatet hennes ble bra jeg! Dette skal bli magiskt.


Avokado og rekesalat, naaam!


vakre lille jenta mi!

Liker du sushi?

Publisert 25.02.2012 kl.17:52. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
0

Kos

Publisert 25.02.2012 kl.12:30. Ligger i kategorien: Blogg.

Kvelden i går og utover natten skypet jeg med Nathalie , mye morro og overtrøtte jenter. Hun satt å så på skrekkfilm og var pissredd stakkar, hehe. Jeg sovna til slutt jeg da, og tok jo selvølgelig nathalie bilde. nydelig, må jeg si.

Jeg anbefaler forresten å gå innom bloggen hennes, det er virkelig verdt det. Hun har videoblogger, humor og mye gøy! 


koser seg ho se!

Det var utrolig koselig helt til jeg måtte si natta, etter å ha sovnet en gang og nesten sovnet tusen. 

Nathalie sendte meg noen søte sove sanger, er det rart jeg sovna til slutt?


Darin - Why does it Rain


Loreen - My heart is refusing me


Stacie Orrico - Dear friend

Publisert 25.02.2012 kl.12:30. Ligger i kategorien: Blogg. 0 kommentarer
8

Mobbing

Publisert 24.02.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien: Blogg.

Mobbing er et tema som aldri mennesker kan få nok av å lese om, det fins faktisk ikke et mer viktigere tema!

Mobbing foregår overalt, i barnehagen, på skolen, på aktiviteten din - ja rett og slett over alt. Men hva er egentlig mobbing?

Jo, mobbing kan være så utrolig mye forskjellige. Det kan være alt fra å bli ertet over tid, få sekken sin kastet rundt omkring, bli ignorert og bli holdt uten for til å bli slått eller angrepet, bli satt ut rykte om og å bli angrepet på grunn av rase eller religion!  Visste du at hvis en person blir mobbet kan det ødelegge resten av livet til den personen? Det kan faktisk også ødelegge muligheten for en god utdanning. Det er ikke så mange som tenker over det, hvis det i det hele tatt er noen som tenker over det. 
 

Mobbing er faktisk mange foreldres værste mareritt, bare det å oppleve sitt eget barn bli ertet, plaget og mobbet. Det er mobbing i barnehagen,men  det skjer mye oftere på skolen og på fritiden hos ungdom.

Dette må bli satt en stoppe for, hvorfor skal mennesker ødelegge hele livet for et annet? Den som blir mobbet føler og tenker at "jeg er ikke god nok, "jeg klarer ikke og kan ikke", "det er noe galt med meg" og "ingen vil ha meg her". Det er så utrolig trist at mennesker skal ha det så vondt, bare fordi noen jævler skal slenge dritt, slå, mobbe og faktisk ødelegge livet til en annen!
 

Jeg blir så utrolig sint, at jeg kan faktisk ikke beskrive det. Hvis du som mobber leser det jeg skriver. Slutt med all faenskapen du driver med, voks opp og lær deg og oppføre deg. Føler du deg så hjelpesløs, ubrukelig, fæl osv at du må rakke ned og spre dritt om et annet menneske? Serriøst, skaff deg en hobby.

Når et menneske blir mobbet over lengre tid, når det kommer til år. Det kan faktisk være det siste det menneske opplever i livet sitt. Det kan hende med at h*n tar livet sitt, pga et annet menneske.

 

 

 

Publisert 24.02.2012 kl.23:23. Ligger i kategorien: Blogg. 8 kommentarer
1

Slappe av

Publisert 24.02.2012 kl.18:39. Ligger i kategorien: Blogg.

Resten av kvelden blir vel til å sløve på soffaen forann tven sammen med hele familien. Mamma og lilleøss kommer hjem i dag. Det blir pizzakos og digg i kveld. 

I dag har jeg vasket masse klær, og ryddet rommet og gjort litt rent her til mamma kommer hjem. Flinke meg! 


Hva har du gjort i dag?
Hva skal du i kveld?


Publisert 24.02.2012 kl.18:39. Ligger i kategorien: Blogg. 1 kommentar
9

Min idrett

Publisert 24.02.2012 kl.00:20. Ligger i kategorien: Blogg.

Ridning er min idrett, og det er noe jeg virkelig elsker. Du vet den følelsen du får når du ser noen du elsker utrolig høyt eller når du får lørdagsgodteriet ditt? Den følelsen får jeg hver gang jeg setter meg på ryggen til hesten min, når jeg ser det vakre annsiktet hennes og når hun dulter til meg med mulen sin. Hun er noe av det beste og det kjæreste jeg har, og jeg kan ikke forestille meg en verden uten henne.

Jeg er jo i ungdomstiden og det vil si at det blir bare mindre og mindre tid til Tårlanda. Som da hesten min heter. Jeg syns det er så utrolig trist at jeg ikke får tid til henne, at jeg gråter meg i søvn flere kvelder. 

Når jeg rir på henne barbak føler jeg varmen og tryggheten hun gir meg. Det er ingen andre steder jeg føler meg mer trygg enn sammen med henne. Selvfølgelig gir hun meg den samme tryggheten når jeg rir med sal og når jeg er med henne, men jeg er så nerme hesten som det går ann å bli og da blir alt helt anderledes. Hun gir meg varme, trygghet, kjærlighet og et fantastisk bestevennskap!  Jeg elsker denne hesten, mer enn ord kan forklare. 

  

                      
Å elske vil si at du ville gjort alt for en og ofret alt.

Tenk på det neste gang du bruker ordet elske til en. 

 Jeg ville gjort alt og ofret alt for denne hesten, for jeg elsker henne. Virkelig.
 

Publisert 24.02.2012 kl.00:20. Ligger i kategorien: Blogg. 9 kommentarer
2

Dagen i dag og nytt tema

Publisert 23.02.2012 kl.20:38. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag klarte jeg selvfølgelig å forsove meg, så jeg rakk så vidt bussen jeg skulle ta. Dro en liten tur til Mathias, så dro vi til meg senere på dagen. Har vært så utrolig koselig å være med han igjen! Har vel egentlig bare vært en kjempe vellykket dag med masse kos. 
 

Jeg har nå skrevet to innlegg om et spessielt tema. Det første innlegget jeg skrev var om "dårlig selvtillit og spiseforstyrrelser" og det andre var "forelskelse". Er det et spessielt tema du vil jeg skal skrive om, legg igjen en kommentar. Så skal jeg skrive et innlegg om det. 
 

Publisert 23.02.2012 kl.20:38. Ligger i kategorien: Blogg. 2 kommentarer
5

What a day!

Publisert 22.02.2012 kl.21:42. Ligger i kategorien: Blogg.

Dagen i dag har egentlig vært veldig stressende og slitsom. Våknet til kvalme og hodepine. Frokosten til meg og Andrea ble pizza, popcorn og cola. Sunt! Vi dro en liten tur til Magnus, men jeg ble ikke lenge der. Jeg måtte på trening, og den var helt forferdelig. Rett etter at jeg hadde landet etter hinderet, så måtte jeg hive meg av hesten fordi jeg brakk meg. Fysh.

Nå skal det bli deilig å slappe av med bror og pappa forann tven, sesong premiere på CSI!

Mamma har lånt kamera mitt, så er desverre ingen bilder.

Hva har du gjort i dag?
Ser du på CSI? Publisert 22.02.2012 kl.21:42. Ligger i kategorien: Blogg. 5 kommentarer
4

Bestevenn kos

Publisert 22.02.2012 kl.00:01. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har jeg og andrea vært en liten tur hos magnus, sett film og bare kosa oss. Nå ligger vi å slapper av i sengen, endelig skal jeg få litt alene tid med andrea igjen, blir så deilig å være bare oss to igjen. Begynner å bli en liten stund siden nå. Så det blir nok mye jentesnakk, kos og digg utover kvelden. 


Ha en fin tirsdagskveld! 

Hva har du gjort i dag?

Publisert 22.02.2012 kl.00:01. Ligger i kategorien: Blogg. 4 kommentarer
3

Gratulerer med dagen

Publisert 21.02.2012 kl.13:04. Ligger i kategorien: Blogg.

I dag har min kjære venninne Heidi bursdag, hun fyller 15 år, gratulerer så mye! 

Helt siden barnehagen har du vært min beste venn, du har støttet meg i motganger og fulgt meg i medganger. Du har alltid vært den jeg kan snakke med og ha det morsomt sammen med. Det er så rart å tenke på at vi har kjent hverandre så lenge som dette. Etter så mange år med bestevennskap, håper jeg det varer foralltid. Igjen gratulerer så mye med 15 års dagen, håper den blir helt fantastisk for det fortjener du! Utrolig glad i deg vennen 

  Publisert 21.02.2012 kl.13:04. Ligger i kategorien: Blogg. 3 kommentarer
10

Endelig ny blogg

Publisert 20.02.2012 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg.

Nå har jeg endelig fått laget meg ny blogg, etter mye om og men. Jeg har savnet å blogge, men nå er jeg tilbake med ny blogg og nye muligheter. 

Jeg kommer vel til å blogge om fritiden min, komme med anbefalninger osv.

Hadde vært kjempe koselig om noen fulgte bloggen min!

Kommer du til å følge meg?

Publisert 20.02.2012 kl.20:35. Ligger i kategorien: Blogg. 10 kommentarer
Elida Storrød

Jeg er 17 år gammel, går vg2 helsefagarbeider. Blogger om hverdagen, mote, skjønnhet og hest.

Kontakt meg

elidastorrod@hotmail.no

Følg bloggen

Bla i arkivet

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits