eliidastorrod
14

Nytt design og header!

Publisert 15.09.2014 kl.11:18. Ligger i kategorien: Design og header.

Hei dere.

Som dere sikkert allerede har sett har jeg fått meg nytt design og header. Jeg er kjempe fornøyd. Designet kjøpte jeg på kvdesign.no og headeren lagde Emma til meg. Liker det veldig godt.  Nå sitter jeg på skolen og vi skal om ikke så veldig lenge ned på Blå Grotte for å se på noe greier, etter det kan vi dra hjem. Ha en fin dag dere. <3

Hva syns dere? 

MINNER OM UKENS SPØRSMÅL HERHERHERHER
Publisert 15.09.2014 kl.11:18. Ligger i kategorien: Design og header. 14 kommentarer
4

Livet suger

Publisert 01.09.2014 kl.20:07. Ligger i kategorien: Design og header.

Hei dere. 

Akkurat nå så suger livet, jeg har alt for mye å klage på føler jeg. Jeg har stor blemme på lilletoa, mensensmerter, kvalm og jeg klarte til og med å brenne meg på ovnen i stad så har hovnet opp på hånda og fått en blemme der også. Hvor værre kan jeg få det i dag? Neida, jeg skal ikke gjøre det så ille. For jeg klarer meg jo helt fint, men i dag er virkelig ikke min dag. Men en ting som er positivt er at verdens beste venninne har bursdag i dag, 18 år! 

Akkurat nå ligger jeg på soffaen, nydusja i badekåpa mi. Er kjempe trøtt og vil egentlig bare sove, men prøver å drøye litt til, sånn at jeg ikke våkner midt på natta. Dere skjønner det at i går kveld så jeg og Mathias den førsten filmen av Transformes. Det var første gang for min del, og jeg likte den så godt at jeg måtte se 2ern også. Så jeg sovna ikke før klokka 4. Begynte på skolen 8.10, så det ble ikke så mye søvn akkurat. 

Nå er jo forresten streiken over, så det vil si at skoledagene blir satt i gang og skolen starter for fult fra og med i morgen.

Hvordan har dagen din vært?


Collagen jeg lagde til Elise, fin sant? haha
Publisert 01.09.2014 kl.20:07. Ligger i kategorien: Design og header. 4 kommentarer
8

Ny header og nytt design

Publisert 10.03.2012 kl.23:45. Ligger i kategorien: Design og header.

Som dere ser har jeg nå helt nytt design og helt ny header. Er kjempe fornøyd. Min kjære bestevennine Vanessa laget headeren til meg. Tusen takk. Ta en titt innom bloggen hennes, og legg igjen en kommentar. Da blir hun sikkert kjempe glad!

 


Hva syns du?

hungerkonk
Publisert 10.03.2012 kl.23:45. Ligger i kategorien: Design og header. 8 kommentarer
Elida Storrød

Jeg er 17 år gammel, går vg2 helsefagarbeider. Blogger om hverdagen, mote, skjønnhet og hest.

Kontakt meg

elidastorrod@hotmail.no

Følg bloggen

Bla i arkivet

Bloggdesign

Designmalen er kodet og designet av KvDesign
hits